Facebook socava Apple amb enllaços de subscripció personalitzats: així és com funcionen

Si sou un creador de Facebook i voleu guanyar més amb les vostres subscripcions, aquí teniu el que heu de saber.

Facebook està ajudant els creadors a estalviar diners en quotes de subscripció mitjançant una nova solució de pagament. Això permet als creadors amb pàgines populars eludir la retallada d’Apple del 30% en les tarifes de subscripció, però com funcionarà? Segueix llegint per descobrir-ho.

Facebook ha trobat una manera d’ajudar els creadors a evitar les controvertides tarifes d’Apple a l’aplicació.

En a publicació de Facebook, Mark Zuckerberg, CEO de L’empresa matriu de Facebook, Meta, va anunciar que la plataforma de xarxes socials ofereix als creadors amb pàgines populars de Facebook nous enllaços personalitzats que els permeten acceptar pagaments directament, eludint la retallada d’Apple del 30%.

A mesura que creem el metavers, ens centrem a desbloquejar oportunitats perquè els creadors puguin guanyar diners amb el seu treball. Les comissions del 30% que Apple cobra a les transaccions fan que sigui més difícil fer-ho, així que actualitzem el nostre producte de subscripcions perquè ara els creadors puguin guanyar més.

Zuckerberg també va anunciar que Facebook recompensarà els creadors entre 5 i 20 dòlars per cada nou subscriptor que es registrin fins a finals de 2021 mitjançant un nou programa de bonificacions, que forma part del seu programa de creadors de mil milions de dòlars.

Aquesta bonificació s’aplica tant si els subscriptors paguen mitjançant l’enllaç personalitzat de Facebook com els sistemes de pagament d’Apple o de Google.

Els creadors podran compartir enllaços web personalitzats dirigint als seus fans perquè els paguin les subscripcions mitjançant el sistema de pagament de Facebook, Facebook Pay. Si un fan es registra a través de l’enllaç en lloc del sistema de pagament a l’aplicació d’Apple, el creador es quedarà amb tots els diners, sense incloure els impostos.

Els creadors poden compartir aquests enllaços personalitzats amb els fans de les seves pàgines per missatge de text o correu electrònic, apuntant-los a Facebook Pay, i Facebook no cobrarà cap tarifa dels pagaments dels creadors fins al 2023.

La funció de subscripció recurrent de Facebook està disponible per als creadors de 27 països, sempre que compleixin determinats requisits d’elegibilitat.

Si voleu registrar-vos a l’eina de monetització de pàgines de Facebook, la vostra pàgina ha de tenir almenys 10.000 seguidors o més de 250 espectadors de tornada, així com 50.000 publicacions o 180.000 minuts mirats.

Facebook està ajudant els creadors a guanyar més diners

Amb un 30%, la retallada d’Apple d’aplicacions de pagament i de pagaments a l’aplicació mitjançant iOS és massa forta. No és d’estranyar que Apple s’hagi vist involucrat en controvèrsies i demandes al voltant d’això.

Mitjançant la seva nova solució de pagament d’enllaços personalitzats, Facebook ofereix als creadors una millor opció, que els ajudarà a mantenir més diners que guanyen amb les subscripcions.

I tot i que Facebook eventualment pot reduir els pagaments dels fans, encara pot ser inferior al d’Apple, cosa que encara faria preferible el sistema de pagament de Facebook al d’Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *