Des d’Esops fins a la bonificació de retenció: aquí teniu com les empreses de TI competeixen amb les startups per retenir els millors talents

Infosys va ampliar el seu grup d’Esop a principis d’any, mentre que un Persistent Systems molt més petit ha llançat un Esop que cobreix gairebé el 80% dels seus empleats.

PUNTS DESTACATS CLAU

  • Les empreses també estan abordant les preocupacions de les llargues hores de treball i la cultura de treball aïllada que la indústria de les TI és sinònim.
  • Persistent Systems ha llançat un Esop que cobreix gairebé el 80% dels seus empleats.
  • Les startups de TI, especialment, recorren a models de treball híbrids i a un salari atractiu basat en el rendiment per atraure i retenir el talent d’alt rendiment.

Nova Delhi: Les empreses tecnològiques de l’Índia estan intentant ara tots els seus mitjans per retenir el seu talent superior. Estan desplegant palanques de retenció que van des d’opcions sobre accions dels empleats fins a fons de corpus de retenció, entre molts altres, per competir amb les startups per atraure i retenir els millors talents, va esmentar l’Economic Times en un informe.

Les empreses també estan abordant les preocupacions de les llargues hores de treball i la cultura de treball aïllada que la indústria de les TI és sinònim, ja que creuen que més que oferir augments salarials sense precedents, una oferta mesurada d’una “carrera estable” impulsarà la retenció a llarg termini, esmenta la publicació citant. experts del sector.

Infosys va ampliar el seu grup d’Esop a principis d’any, mentre que un Persistent Systems molt més petit ha llançat un Esop que cobreix gairebé el 80% dels seus empleats.

Sandeep Kalra, director general de Persistent Systems, va dir que l’Esop va respondre a una sol·licitud dels empleats i animarà aquests empleats a “participar en la creació de riquesa durant diversos anys”.

Va dir que la iniciativa, combinada amb bones oportunitats de treball i un bon lloc de treball ajudarà a l’empresa de capitalització mitjana de TI a retenir el talent. Les empreses de TI també ofereixen oportunitats massives d’aprenentatge com a palanca de retenció, van dir experts en recursos humans a la publicació financera.

Posar l’accent en la cultura laboral progressiva, les millors oportunitats de creixement professional dins de les organitzacions i la conciliació de la vida laboral i familiar són algunes de les mesures que les empreses estan avaluant per a una millor retenció, van dir.

“Les empreses estan ara extremadament vigilants per entendre les aspiracions de carrera dels empleats i també algunes empreses estan creant un fons de corpus de retenció per frenar els intèrprets i els empleats digitalment qualificats”, va citar la publicació Siva Prasad Nanduri, vicepresident i responsable de personal de TI de TeamLease. Digital com es diu. Les startups de TI, especialment, recorren a models de treball híbrids i a un salari atractiu basat en el rendiment per atraure i retenir el talent d’alt rendiment.

“La implicació dels empleats, la cultura laboral i (i) els horaris de treball flexibles també ajuden els empleats a gestionar millor el seu equilibri entre la vida laboral i la vida personal i a mantenir-se motivats… i poques organitzacions també es plantegen la revisió salarial dues vegades aquest any”, va dir Nanduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *