Trieu l’eina de gestió de projectes perfecta

Asana i Monday són eines populars de gestió de projectes, però com es comparen? Descobriu quin és millor!

Cada cop més organitzacions recorren a eines de gestió de projectes per gestionar totes les tasques i comunicacions relacionades amb el projecte en un sol lloc. Prengui Asana i monday.com, per exemple. Tots dos són noms potents en el món de la gestió de projectes.

Tanmateix, si us costa triar entre aquestes eines, la comparació objectiva d’aquest article d’Asana i dilluns us ajudarà a saber quina és la millor.

Asana: gestiona tasques i projectes en línia

Eina basada en el núvol Asana t’ajuda a gestionar projectes de qualsevol escala alhora que facilita la col·laboració millorada i la comunicació en equip. A més, podeu utilitzar aquesta plataforma minimalista per assignar tasques, compartir fitxers, establir dates de venciment, comentar tasques, fer un seguiment del progrés i compartir informes d’anàlisi.

Dilluns: Sistema operatiu de treball

dilluns.com és una potent eina de gestió de projectes que també funciona com a sistema operatiu de treball. Us permet gestionar tot el flux de treball del projecte. Les organitzacions de qualsevol mida poden utilitzar el programari per a l’automatització del treball, la transparència, el seguiment d’errors i la col·laboració fàcil.

Comparació d’Asana vs. dilluns

Ambdues aplicacions ofereixen nombroses funcions efectives i productives. Vegem com funcionen aquestes dues aplicacions de cara a cara amb els criteris següents:

1. Plantilles per a Projectes

Ambdues plataformes us ofereixen plantilles per començar ràpidament amb els vostres projectes. Amb Asana, obteniu diverses plantilles relacionades amb el sector que heu escollit durant la creació del compte.

Tanmateix, també podeu utilitzar plantilles de diferents dominis com ara informàtica, màrqueting, disseny, operacions, etc. Per utilitzar aquestes plantilles, podeu fer servir el seu contingut d’exemple o passar per la secció Llegiu-me.

Les robustes plantilles de projectes de monday.com inclouen un pla de projecte real amb contingut real. Així, podeu entendre les característiques d’aquesta plataforma amb facilitat.

Aquestes plantilles s’agrupen segons la categoria, però no tenen instruccions per començar.

2. Gestió d’Equips i Col·laboració

Quan els companys s’uneixen a Asana mitjançant el mateix domini de correu electrònic, poden gaudir de les potents funcions de gestió d’equips creant una pàgina separada per a cada equip. Podeu utilitzar la pàgina d’equip com a lloc per veure tots els vostres projectes, comunicació i calendari d’equip compartit.

Al contrari, monday.com no ofereix una pàgina dedicada a l’activitat de l’equip. Les seves funcions de gestió d’equips també són bàsiques. Podeu convidar companys a veure els taulers o oferir-los la subscripció per crear o editar taulers.

També us permet compartir taulers amb persones fora del vostre equip, com ara els vostres venedors o clients.

3. Gestió de tasques

A Asana, gestió de tasques és fàcil, ràpid i racionalitzat. Fent clic a Afegeix una tasca botó, podeu afegir una tasca nova i incloure altres detalls essencials com ara el projecte, la data de venciment, l’assignat, etc. L’aplicació també us permet classificar les tasques en tasques creades, tasques assignades i tasques completades.

Si voleu afegir una tasca nova a monday.com, primer heu d’obrir el projecte adequat. Aleshores heu de fer clic a Afegeix botó per crear un Article.

Els elements són iguals a les tasques de monday.com. El seu tauler de tasques mostra informació detallada sobre una tasca, com ara el propietari, l’estat, la línia de temps, el progrés i l’equip.

4. Interfície d’usuari

Podeu gaudir de la facilitat d’ús d’aquestes dues plataformes. Fins i tot els primers no tindran problemes per utilitzar Asana a causa de la seva intuïtivitat. Totes les tasques d’un projecte són visibles a la vista de llista predeterminada.

Feu clic a una tasca per obrir el seu tauler d’informació detallada. També té una navegació senzilla i fàcil d’utilitzar amb icones, etiquetes i una pantalla d’inici senzilla.

En comparació, la interfície monday.com inclou una corba d’aprenentatge. La seva pantalla predeterminada mostra el tauler, la safata d’entrada i els plans del projecte.

Els principiants poden trobar dificultats per navegar, especialment per la barra lateral i la barra superior que només mostra icones. Però, podeu afegir fàcilment una tasca, columna o detall nous.

5. Visualitza el teu treball

A Asana, podeu veure les tasques d’un projecte en format de llista, cronologia o calendari. També té una vista de fitxers que podeu utilitzar per veure tots els fitxers adjunts d’un projecte junts.

A més, les carteres i la càrrega de treball són dos estils de visualització avançats que ofereix aquesta eina. Tot i que el primer és un tauler visual per veure tota la informació crucial del projecte, el segon és un tauler com un gràfic que mostra la disponibilitat dels membres de l’equip.

Si voleu més opcions de visualització per a les dades del projecte, monday.com hauria de ser la vostra elecció. Mostra les dades mitjançant una línia de temps, un tauler kanban, una taula, un gràfic, un calendari o un mapa, immediatament després de seleccionar la vista.

Aquesta plataforma també té una varietat de vistes del projecte. Mentre el nou projecte s’obre a la vista de taula, podeu afegir columnes noves com ara la línia de temps, l’estat codificat per colors, la casella de selecció, el seguiment del progrés, la qualificació d’estrelles, etc.

6. Comunicacions d’equip

Pel que fa a la comunicació, Asana avança a monday.com, ja que us permet afegir comentaris a la tasca, el projecte i fins i tot a nivell d’equip. També podeu iniciar una conversa sobre qualsevol projecte en una finestra independent. A més, també podeu organitzar debats per a tot l’equip i publicar anuncis a la pàgina de l’equip.

A monday.com, només pots comunicar-te a nivell de tasca. Deixar actualitzacions d’una tasca és l’única manera de comunicar-se dins d’aquesta aplicació. Aquí podeu adjuntar fitxers, esmentar col·legues i afegir GIF a les actualitzacions.

El millor és que la safata d’entrada d’aquesta eina mostra totes les comunicacions dels vostres taulers subscrits, fins i tot si els altres no us mencionen.

7. Integracions de tercers

Entre aquestes dues eines, Asana ofereix una millor col·lecció d’integracions que monday.com.

Asana admet integracions amb més de 200 eines, com ara Microsoft 365, Power BI, SharePoint, Gmail, Google Drive, Vimeo, YouTube, Timely, Toggl, Zylo, Figma, Canva, Lucidchart, Harvest, Zendesk, TMetric, etc.

D’altra banda, podeu integrar monday.com amb més de 40 eines, com ara Outlook, Slack, Microsoft Teams, Dropbox, Adobe Creative Cloud, LinkedIn, Zapier, Salesforce, Shopify, HubSpot, Google Data Studio, GitHub, Jira, Trello, i Asana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *