Voleu un pagament del crèdit fiscal per a nens el 2021? La teva última oportunitat s’acosta

El crèdit fiscal per a nens millorat té dos pagaments restants abans que caduqui, tret que els legisladors voten per allargar el programa un any més. Tot i que la majoria de famílies han estat rebent els xecs des que l’IRS va començar a emetre els pagaments al juliol, encara hi ha algunes llars que poden estar perdent els diners.

Però les llars que encara no han rebut un crèdit fiscal per a fills encara tenen una altra oportunitat de rebre els pagaments abans que caduquin: fins al 15 de novembre, pot registrar-se per als pagaments al GetCTC.org lloc web. Mentre que l’IRS envia dos pagaments més, el 15 de novembre i el 15 de desembre, les famílies que s’inscriguin ara rebran el seu xec com a pagament únic al desembre.

El crèdit fiscal per a nens ampliat va augmentar el benefici a 3.600 dòlars per a cada nen menor de 6 anys i 3.000 dòlars per als nens de 6 a 17 anys, amb la meitat d’aquestes quantitats proporcionades en xecs mensuals de juliol a desembre. En altres paraules, les famílies rebien pagaments mensuals de 300 dòlars per als menors de 6 anys i de 250 dòlars per a cada nen de 6 a 17 anys.

Les famílies que s’inscriguin ara al CTC rebran sis mesos dels pagaments al desembre: 1.800 dòlars per cada nen més petit i 1.500 dòlars per als nens més grans. (Els pares que compleixin els requisits per als pagaments rebran l’altra meitat del CTC ampliat quan presentin els seus impostos a principis de 2022, mitjançant una devolució d’impostos).

Segurament, les famílies que no compleixin la data límit del 15 de novembre encara poden rebre la totalitat del crèdit fiscal a principis del 2022, sempre que presentin els seus impostos i reclamin el crèdit a la seva declaració del 2021.

Les famílies amb major risc de perdre’s són les llars de baixos ingressos que normalment no estan obligades a declarar els seus impostos, segons un nou estudi de l’Institut Urbà sobre el desplegament dels pagaments.

“Les famílies amb ingressos molt baixos no estan obligades a presentar declaracions, encara que algunes sí”, va assenyalar l’estudi de l’Urban Institute. “Aquells que no ho fan, no declarants, corren el risc de perdre’s els pagaments anticipats de CTC abans de desembre, quan s’aturaran els pagaments del crèdit del 2021”.

Va afegir que hi ha un risc: “També podrien perdre el crèdit per complet quan les declaracions d’impostos s’hagin de pagar a principis del 2022, atesos els reptes als quals s’enfronta l’IRS per identificar i arribar als no declarants”.

Opcions per a famílies que no declaren impostos

Tot i que els pares de més de 60 milions de nens han rebut els pagaments des del juliol, alguns nord-americans s’han escapat perquè l’IRS es basa en les declaracions d’impostos per determinar l’elegibilitat i on enviar els pagaments.

En general, aproximadament 6 de cada 10 llars amb nens menors de 17 anys van declarar haver rebut un dels pagaments mensuals el mes anterior, segons l’anàlisi de l’Urban Institute. Però menys de 5 de cada 10 famílies amb ingressos inferiors a 25.000 dòlars havien dit que havien rebut un dels pagaments, segons l’estudi.

El lloc web GetCTC.org va ser creat per Code for America i la Casa Blanca per arribar específicament a les llars de baixos ingressos que no presenten impostos i, per tant, podrien perdre’s els pagaments. Code for America, una organització sense ànim de lucre tecnològica, ha estimat que hi ha uns 4 milions de famílies que no presenten impostos.

L’IRS també havia obert un portal sense declaracions per al CTC, però aquest lloc ara està tancat. En lloc d’això, apunta la gent al lloc GetCTC.org per registrar-se als pagaments. Per fer-ho, les persones hauran de presentar una declaració d’impostos simplificada a través del lloc GetCTC.org, que requereix informació com ara el vostre número de la Seguretat Social, els vostres ingressos i informació sobre persones dependents.

Continuarà el CTC ampliat més enllà del 2021?

Mentrestant, el destí del CTC ampliat no està clar, ja que els demòcrates negocien les prioritats de despesa. El crèdit fiscal, en la seva forma actual, només es pot estendre per un o dos anys més, en lloc dels quatre anys addicionals que defensa la Casa Blanca, que CBS News havia informat anteriorment.

Els defensors de la pobresa insten els legisladors a ampliar el programa, encara que sigui per un any. Des que els pagaments van començar a afectar els comptes bancaris, la fam i la pobresa infantil s’han reduït, i l’Institut Urbà ha constatat que les famílies estan utilitzant els fons per pagar necessitats com ara menjar, roba i material escolar.

“Sabem que aquests controls CTC estan transformant la vida dels nens”, va dir Natalie Foster, copresident del Projecte de Seguretat Econòmica, un grup que defensa temes com la renda bàsica. “Una pròrroga d’un any és una fracció del que necessiten els nens”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *