Iogurt instantani

Iogurt instantani? No només és fàcil, sinó que afegirà una nova espurna a la vostra història d’amor amb el iogurt! Només has de prémer els botons correctes, donar-li un cop d’ull de tant en tant i en poques hores tindreu un iogurt casolà increïble.

Iogurt instantani? No només és fàcil, sinó que afegirà una nova espurna a la vostra història d’amor amb el iogurt! Només heu de prémer els botons correctes, mireu-lo de tant en tant i heu fet un iogurt increïble.

Tu no necessitat una olla instantània per fer iogurt, però una olla instantània és una màquina de iogurt as.

Si t’agrada el iogurt, prova-ho, crec que t’enganxarà. Allà on visc, no trobo un iogurt orgànic de llet sencera que m’agradi, així que en faig el meu. I m’encanta el meu iogurt casolà. És sedós i luxós. Ara sóc un esnob del iogurt.

Per què fer iogurt amb una olla instantània?

El iogurt tècnicament no està cuinat. S’incuba, el que significa que es manté a una temperatura càlida constant (entre 110 i 116 ° F). Això fomenta que els bacteris desitjables i feliços per la calor siguin fructífers i es multipliquin.

La programació d’una olla instantània manté la temperatura correcta en aquesta zona objectiu, eliminant un munt de problemes potencials, com ara el iogurt filós causat per temperatures massa càlides.

Això és difícil?

No! He enganxat moltes altres coses a l’olla instantània, però no iogurt.

Quin equip necessiteu per fer iogurt en una olla instantània?

 • El teu Instant Pot (qualsevol model excepte el LUX)
 • Un termòmetre digital de lectura instantània o un termòmetre de caramels
 • Opcional: colador, gasa, pots

Es pot fer iogurt en una olla a pressió?

No. Una olla instantània actua com a incubadora per al iogurt, mantenint la temperatura al voltant de 110 °F durant diverses hores, cosa que les olles a pressió no poden fer.

Quins ingredients necessites per fer iogurt casolà?

Només necessiteu dos ingredients:

 1. Un entrant de iogurt
 2. La llet pasteuritzada de la vostra elecció. Algunes fonts diuen que la llet ultrapasteuritzada no funcionarà, però on visc, això és tot el que puc obtenir i em funciona bé. La llet reduïda en greix fa un iogurt més prim que la llet sencera, però segur que la podeu utilitzar. Fins i tot pots fer iogurt amb mig i mig!

Algunes receptes requereixen afegir llet seca sense greix a la llet normal abans d’afegir l’entrant. Abans feia això, però no he trobat que faci una diferència en el producte final, així que ara no em molesto.

Tècnicament, podeu fer un galó sencer alhora a l’olla instantània, però per als primers intents, és bo mantenir-lo manejable, minimitzant qualsevol fallada (poc probable!). A més, fins i tot a la vostra olla instantània de confiança, com més gran sigui el volum de llet, més difícil serà mantenir la temperatura d’incubació estable.

 • Es pot utilitzar llet crua? Podeu utilitzar llet crua, però com que ja té la seva pròpia vida microbiana, els vostres resultats poden ser inconsistents (els microbis de la llet crua i l’entrant de vegades competeixen).
 • Es pot utilitzar iogurt sense lactis? Sí, però el procés no és el mateix. Aquí teniu un resum utilitzant llet de soja, i un a continuació llet de coco. La gent diu que ha tingut més èxit amb aquests.
 • Què passa amb la llet de cabra o d’ovella? Funcionaran igual de bé que la llet de vaca, tot i que la textura i el sabor no seran els mateixos que el iogurt de llet de vaca. El iogurt de llet de cabra és picant i de cabra, amb un cos més fluix; la llet d’ovella és rica i intensa.

Què és el iogurt Starter, de totes maneres?

Un entrant de iogurt és la col·lecció de bacteris desitjables i vius que converteix la llet en iogurt. Aquí teniu algunes opcions diferents.

 • Qualsevol iogurt natural de la botiga de queviures es pot utilitzar com a entrant, sempre que hi digui “cultures actives” al cartró. Això funcionarà, però només per a uns quants lots, perquè la cultura no és prou forta com per durar més de dues o tres generacions.
 • Els entrants d’herència també es poden comprar a un minorista especialitzat (M’agrada Cultures per a la Salut). Et ve com una pols liofilitzada en sobres petits. “Entrant d’herència” sona fantàstic, però només és un entrant que pot cultivar lots de iogurt més o menys indefinidament. Això inclou fer un lot nou cada setmana més o menys per mantenir la cultura sana i robusta. Normalment hi ha un paquet d’inici per al vostre lot inicial i un per a una còpia de seguretat si alguna cosa va malament. Els principiants d’herència liofilitzats es conserven al congelador per sempre. Quan trieu un principiant d’herència, assegureu-vos que el vostre sigui termòfil, que s’incuba a 110 °F. Els cultius que s’incuben a temperatures més baixes no funcionaran en una olla instantània.
 • Podeu utilitzar iogurt fresc regalat per algú que hagi fet el seu iogurt amb un entrant d’herència (Per als fans de la kombucha, això és com si un amic us regalés un SCOBY).

El sabor del vostre iogurt acabat dependrà molt de l’entrant que utilitzeu i de la llet que utilitzeu. Alguns entrants fan un iogurt més gruixut o més tànger que d’altres. Penseu en això com una aventura! Tingueu en compte com de diferents són la textura i el sabor dels iogurts comercials variats; el mateix passa amb el iogurt casolà.

Acostumau a reservar 1/4 tassa del vostre lot de iogurt per utilitzar-lo per fer el següent lot. Només necessitareu 2 cullerades per fer el següent lot, però m’agrada tenir 2 cullerades addicionals com a assegurança. També he fet servir unes quantes cullerades de sèrum de llet com a entrant, que va funcionar prou bé, però va necessitar uns quants lots per ser ideal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *