5 aplicacions per a iPhone que necessiteu si sou fan d’Elder Scrolls

Aquestes aplicacions per a iPhone poden portar la teva obsessió per Elder Scrolls al següent nivell, amb mapes, rastrejadors de personatges i fins i tot jocs per a mòbils.

The Elder Scrolls ha existit durant gairebé dues dècades, produint una sèrie de jocs, llibres i còmics que han construït col·lectivament un extens coneixement dels quals han gaudit milions de jugadors.

Si sou un gran fan de The Elder Scrolls, us agradarà fer servir les aplicacions per a iPhone que apareixen a tot arreu, que inclouen una barreja d’aplicacions oficials i no oficials.

The Elder Scrolls: Blades és un joc de rastreig de masmorres mòbil en primera persona que conserva tota la història i la història de The Elder Scrolls, amb un combat diferent i adaptat per a mòbils al qual és fàcil acostumar-se. Amb la seva pròpia història, viuràs una experiència lineal. Desafiaments i Missions mantenir-te ocupat Cofres per desbloquejar per a més articles.

Tot i que Blades no ofereix la jugabilitat que coneixeràs i estimaràs de la sèrie de jocs principal, té una petita història divertida i la jugabilitat és senzilla, la qual cosa la fa genial. joc mòbil per matar el temps. També pots personalitzar molt el teu personatge, que és fidel a la sèrie principal.

Descarregar: The Elder Scrolls: Blades (Compres gratuïtes des de l’aplicació disponibles)

Legends és diferent a cap altre joc de la sèrie Elder Scrolls: un joc mòbil basat en cartes que es manté fidel a la història de la franquícia mentre va en una nova direcció. El joc està ple de personatges i esdeveniments que encaixen bé amb altres mitologies generals d’Elder Scrolls.

Com amb tots els jocs de cartes, hi ha un element significatiu de RNG (Generador de números aleatoris) implicat, però no suficient per sentir que no tens agència sobre el joc.

A mesura que avances per la història, podràs desbloquejar i guanyar noves cartes. Si alguna vegada has estat fan d’altres jocs de cartes, com Yu-Gi-Oh! o Magic The Gathering, llavors estaràs com a casa amb The Elder Scrolls: Legends.

Descarregar: The Elder Scrolls: Legends (Compres gratuïtes des de l’aplicació disponibles)

3. L’App d’ESO

L’aplicació ESO és una aplicació complementària no oficial per als jugadors de The Elder Scrolls Online. En el seu nucli, l’aplicació ofereix un mapa d’Elder Scrolls Online, amb icones al mapa que podeu tocar per esbrinar què són i després trobar-les al joc.

ESO és un joc enorme amb molts objectes de col·leccionisme diferents per trobar, missions secundàries per fer i àrees per descobrir; és un joc perfecte per jugar si n’estàs fart manca de nous jocs MMO recentment.

Mitjançant l’ús de Mapa botó, podeu veure tots els mapes diferents de diferents àrees, com ara el Pacte de la caiguda del punyal o el Pacte de Cor d’Ebon.

Podeu fer servir un moviment de pessic per apropar i allunyar els diferents mapes, ajudant-vos a trobar fàcilment el mateix lloc al vostre propi mapa per arribar al lloc corresponent. Anant al Configuració pestanya, podeu deseleccionar determinades icones per evitar que apareguin al mapa i us permetrà centrar-vos en allò que voleu.

descarregar: L’aplicació ESO (1,99 $)

El mapa d’Elder Scrolls és molt útil per ajudar-vos a fer un seguiment de les diferents ubicacions, col·leccions i àrees de Skyrim per assegurar-vos que obtingueu tot el que podeu treure del joc. L’aplicació ofereix algunes funcions útils que us permeten filtrar el mapa segons les vostres preferències, bàsicament utilitzant l’aplicació com a llista de verificació a mesura que aneu passant per totes les àrees.

Després de tocar el Menú, pots tocar Ubicacions, Missions, i més per saltar a col·leccionables específics. Tocant a Filtre botó, podeu desmarcar determinades icones del mapa. Fins i tot s’enumeren les missions que podeu trobar en determinades àrees i, en tocar la missió, se us informarà del donador de la missió específica, les ubicacions relacionades i fins i tot els objectius.

Aquesta és una aplicació molt útil per quan decidiu fer una altra jugada de Skyrim.

descarregar: Mapa de The Elder Scrolls (Compres gratuïtes des de l’aplicació disponibles)

5. Seguiment de personatges per a Skyrim

Si teniu molts desats de Skyrim diferents, amb diferents races i estils de joc, l’aplicació Character Tracker per a Skyrim us serà molt útil. Prement el botó Afegeix icona, podeu afegir un personatge nou i introduir la seva raça, equipament i ingredients. En tocar el Edita botó a la pàgina d’un personatge, podeu tocar Espectacle/ Amaga les seccions per fer un seguiment de tot, ja que l’aplicació només mostra per defecte algunes seccions.

Aquesta aplicació de seguiment de caràcters també té una secció per a Mods, on un seguiment addicional de Cases, Seguidors, i es pot afegir cert contingut d’expansió del joc de Dawguard i Dragonborn.

El Configuració La pestanya us permet canviar a altres jocs d’Elder Scrolls, com ara Oblivion, Morrowind, Daggerfall, Arena i The Elder Scrolls Online. Podeu afegir Carreres, Estils de combat, Armadura Tipus, Habilitats, Objectius, bàsicament qualsevol cosa que vulgueu fer un seguiment.

Tot i que l’aplicació es comercialitza com a específica per a Skyrim, pot ajudar els jugadors a qualsevol joc d’Elder Scrolls. La seva personalització i Exporta Les opcions la converteixen en una aplicació pràctica i gratuïta que us permet mantenir-vos al dia d’una jugada específica.

Descarregar: Rastreig de personatges per a Skyrim (Gratis)

Els jocs d’Elder Scrolls estan plens de contingut i personalització; pots tenir una jugada única cada vegada. Amb aquestes aplicacions, trobareu que el seguiment dels vostres jocs és molt menys aclaparador i, fins i tot, hi ha un parell de jocs amb llicència oficial per jugar quan esteu en moviment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *