Quines VPN admeten WireGuard?

Esbrineu si la vostra VPN preferida admet aquest protocol de comunicació de codi obert.

WireGuard és un protocol VPN relativament nou que protegeix les vostres activitats en línia mitjançant criptografia d’última generació. Pretén oferir més privadesa, velocitats de connexió més ràpides i estalviar més energia que els protocols existents.

Ser de codi obert significa (gairebé) totes les VPN poden afegir suport per a WireGuard als seus serveis. Tanmateix, fins ara, no tots els proveïdors de VPN han afegit el protocol als seus servidors i aplicacions.

Hem investigat els principals proveïdors de VPN per trobar els que implementen WireGuard d’una manera que protegeixi la vostra privadesa. Aquí teniu les millors VPN que han portat WireGuard al plec.

1. NordVPN

NordVPN és una VPN integral que admet NordLynx, una versió modificada de WireGuard. La tecnologia ara està integrada a les aplicacions de NordVPN per a Windows, macOS, iOS, Linux i Android. Per utilitzar-lo, aneu al menú de configuració i seleccioneu NordLynx a la llista de protocols VPN.

A més de proporcionar velocitats de connexió ràpides, NordVPN és un candidat al títol millor VPN per transmetre Hulu. També pot desbloquejar una àmplia gamma de contingut bloquejat per regió, com el de Netflix i Amazon Prime.

NordVPN és un dels proveïdors de VPN més segurs del sector. La VPN es millora amb un sistema doble NAT (Traducció d’adreces de xarxa) per implementar WireGuard de manera segura, eliminant així qualsevol problema de privadesa que pugui tenir WireGuard.

Amb el doble NAT, obteniu una adreça IP diferent cada vegada que us connecteu a un servidor VPN mitjançant WireGuard, millorant significativament la vostra privadesa. NordVPN també utilitza servidors només de memòria RAM, és a dir, cada restabliment esborra totes les dades.

NordVPN es troba a Panamà, un país sense lleis que obliguin als proveïdors de VPN a revelar les dades dels clients. Això complementa perfectament la política de no registres de l’empresa.

NordVPN també ofereix als seus clients xifratge AES de 256 bits amb protocol OpenVPN. També inclou Ceba sobre VPN i un interruptor de matança personalitzable que et protegeix en cas de desconnexió inesperada.

La VPN també ofereix un túnel dividit, una característica que us permet designar quin dispositiu o trànsit de l’aplicació s’enviarà pel túnel VPN xifrat i quins per accedir directament a Internet.

NordVPN té plans a llarg termini assequibles, amb el pla de preus més popular (el pla de dos anys) que costa 3,71 dòlars al mes. Millor encara, cada pla de preus permet sis connexions simultànies i una garantia de devolució de 30 dies.

2. Surfshark

Surfshark és una VPN WireGuard assequible que admet connexions simultànies il·limitades. La VPN també admet altres protocols, inclosos OpenVPN i IKEV2.

Però aquest servei VPN no tracta només de connexions il·limitades i preus baixos: ofereix velocitats excepcionals, temps de connexió ràpids i seguretat addicional. També desbloqueja molts serveis de transmissió (com Netflix, Amazon Prime Video i Disney +) i és un dels millors VPN per a Chromebook.

Igual que NordVPN, Surfshark implementa NAT doble i utilitza xifratge de 256 bits, VPN doble i un interruptor de matança. També es troba en una regió basada en la privadesa (les illes Verges Britàniques), utilitza servidors només de memòria RAM i s’adhereix a una política estricta de no registres.

Amb suport per a Windows, macOS, Android i iOS, WireGuard a Surfshark és compatible amb diverses plataformes. A més, permet connexions il·limitades en un sol compte, cosa que la converteix en una bona opció per a una família per protegir tots els seus dispositius.

Amb plans de preus a partir de 2,21 dòlars al mes, Surfshark té alguns dels plans més barats del mercat. Cada pla inclou un període de reemborsament de 30 dies i assistència al client tant per xat en directe com per correu electrònic.

3. Accés privat a Internet (PIA)

PIA ofereix una interfície fantàstica que compta amb una configuració de xarxa avançada que permet als ajustadors ajustar. WireGuard és compatible amb les aplicacions PIA per a Windows, macOS, Linux, iOS i Android.

El proveïdor de VPN amb seu als Estats Units ofereix xifratge AES-256, protecció contra filtracions de DNS i MACE, una funció anti-malware. PIA també admet el túnel dividit i inclou una política de no registres que s’ha demostrat que és cert als tribunals.

PIA accepta criptomonedes i targetes de regal de diversos minoristes i té opcions de facturació a un preu raonable. El pla de dos anys, per exemple, costa 2,91 dòlars al mes.

La VPN admet nombroses connexions simultànies; una subscripció us permet connectar fins a 10 dispositius. La VPN també desbloqueja diverses biblioteques de Netflix, Hulu i HBO Go. Prova-ho sense risc durant 30 dies.

4. CyberGhost VPN

CyberGhost és una VPN fàcil d’utilitzar amb una gran garantia de devolució de diners. La VPN admet aplicacions fàcils d’utilitzar i intuïtives, la qual cosa la converteix en una bona opció per als principiants. Fins i tot configurar-lo a Linux és bastant senzill.

CyberGhost utilitza WireGuard com a protocol predeterminat a Windows, macOS, Linux, Android i iOS. També utilitza servidors només de memòria RAM i admet xifratge de 256 bits, túnel dividit i un interruptor de matança.

Altres funcions de seguretat inclouen DNS i protecció contra fuites d’IP. La seva política de no registres i la jurisdicció romanesa també contribueixen a la protecció. Podeu utilitzar-lo per desbloquejar de manera segura diverses plataformes de transmissió, com ara Netflix, Amazon Prime i Hulu.

Els plans de preus comencen des de 2,25 dòlars al mes, amb una subscripció que protegeix simultàniament fins a set dispositius. L’empresa també ofereix una prova gratuïta que no requereix informació de pagament i una garantia de devolució de 45 dies.

5. Mullvad VPN

Mullvad és més conegut per la seguretat òptima de l’usuari i per una política de no registres ferma. La VPN ofereix velocitats ràpides en una varietat de servidors de curta i llarga distància, gràcies a WireGuard.

WireGuard ja està habilitat a Android i iOS i és el protocol predeterminat a macOS i Linux. Si utilitzeu Windows, podeu activar-lo ràpidament seleccionant WireGuard en el protocol del túnel.

El proveïdor de VPN amb seu a Suècia és propietari i gestiona la seva xarxa de servidors, la qual cosa contribueix a augmentar la velocitat constantment. Una altra cosa bona de Mullvad és la seva estricta política de transparència. A diferència d’algunes prestacions de VPN, se’n coneixen la gestió i la propietat.

La inscripció i el pagament també són anònims. El proveïdor de VPN no demana el vostre nom, adreça de correu electrònic ni cap altra informació personal. Tampoc necessiteu un nom d’usuari ni una contrasenya per utilitzar-lo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *