Els millors presets de Lightroom que necessiten tots els fotògrafs

Milloreu el vostre flux de treball i feu que les vostres imatges apareguin amb aquests valors predefinits de Lightroom.

Tot i que les càmeres actuals són equips avançats, pot resultar difícil expressar els vostres missatges i emocions utilitzant-los sols. Les càmeres no sempre veuen les mateixes coses que nosaltres, per això és possible que els resultats no siguin els que esperàveu en penjar-los a un ordinador.

Afortunadament, existeix un programari d’edició de fotografies. Però hi ha una trampa; l’edició d’imatges pot trigar hores. Aquí és on entren els presets.

En aquest article, parlarem dels millors valors predefinits d’Adobe Lightroom que necessita tots els fotògrafs.

Què és un preajust de Lightroom?

Un preajust de Lightroom és un filtre que podeu afegir a les vostres imatges a Classic o Creative Cloud. Són com eines que predeterminan la configuració d’un o diversos efectes i, en utilitzar-los, ajustarà els controls lliscants i la configuració automàticament. Podeu fer més ajustos manuals si cal.

Quan escolliu un valor predefinit per a Lightroom, és essencial tenir en compte el gènere de la imatge. Per exemple, un filtre dissenyat per al cel nocturn a l’Àrtic no es veurà bé si esteu editant una imatge d’un bosc assolellat.

Tu pots creeu vosaltres mateixos els valors predefinits de Lightroom. Tanmateix, si sou nou a l’ús del programari, és possible que vulgueu començar amb un preajust ja fet. Es poden utilitzar a l’escriptori o podeu afegir-los com a preajustos mòbils de Lightroom.

Anem a parlar dels millors valors predefinits de Lightroom per a fotògrafs professionals i aficionats.

1. Paquet de mostres gratuïts de Chris Hau

Chris Hau és un fotògraf i youtuber canadenc amb més de 500.000 subscriptors. Gran part del contingut que comparteix es relaciona amb la millora del flux de treball i va des de revisions d’equips fins a reduir el temps de pantalla. I també mostra a la gent el darrere de les escenes de les seves sessions de fotos.

Tot i que Hau ven molts preajustos al seu lloc web, podeu descarregar aquest paquet de mostra gratuïtament. Obtindreu una selecció de filtres que funcionen amb diversos gèneres i estètiques diferents, tot i que són especialment útils si us agrada la fotografia a l’aire lliure.

Per descarregar el paquet de mostra, us haureu de subscriure al butlletí de Hau. Un cop hàgiu fet això, rebreu un correu electrònic des d’on podreu començar la descàrrega.

2. Presets vintage de That Icelandic Guy

Aquell noi islandès a YouTube s’anomena Arnúlfur, el seu nom real, i és, com haureu endevinat, d’Islàndia. Tot i que ara viu a Suècia, està clarament inspirat en els paisatges dramàtics i temperats de la seva terra natal, i ho podeu veure a l’obra que produeix.

Com Chris Hau, ven molts presets de Lightroom i, per sort, hi ha una selecció disponible per a la seva descàrrega gratuïta. Un paquet que val la pena provar és el seu paquet predefinit vintage, que ajuda a crear una sensació de nostàlgia a les teves fotos.

Després de confirmar la vostra comanda (haureu de posar 0 $ en l’import total), rebreu set filtres gratuïts per provar. Trobareu aquests filtres especialment útils per a la fotografia a l’aire lliure en dies ennuvolats i també són ideals per a retrats.

3. Presets d’arquitectura de Kohki Yamaguchi

Kohki Yamaguchi és un fotògraf i cineasta amb una cartera impressionant. Té la seu a Tòquio, que és sens dubte la ciutat més interessant del planeta des del punt de vista arquitectònic. Com a tal, no ens sorprèn que s’hagi endinsat en el món de la fotografia d’arquitectura.

Yamaguchi té una selecció de presets de Lightroom gratuïts que va crear en col·laboració amb Adobe i que es poden descarregar al lloc web de Creative Cloud. Aquests cobreixen una sèrie d’escenaris, inclòs quan voleu revisar els colors de les vostres imatges i, per l’altra banda, només voleu fer petits retocs.

Després de descarregar, tindreu accés a vuit filtres.

4. Presets escènics de Creative Tacos

Creative Tacos és una gran base de recursos en línia per a creadors en diversos camps, com ara la fotografia i el disseny gràfic. I si busqueu bons preajustos de Lightroom, aquí trobareu més opcions de les que sabreu què fer.

Un dels nostres paquets predefinits preferits de Creative Tacos és Scenic. Tot i que moltes de les nostres opcions de la llista fins ara s’han centrat a crear imatges més canviants, aquests valors predefinits de Lightroom us ajudaran a crear imatges vibrants i alegres.

Funcionen especialment bé si heu subexposat les vostres imatges. Tanmateix, si els heu sobreexposat, potser voldreu triar una de les opcions esmentades anteriorment.

5. Clean Face per Preset Love

Alguna vegada has fet una sessió de fotos amb una model que creies que era fotogènica, només perquè la càmera fes semblar que no era així? Abans de llençar aquestes imatges, no us preocupeu; encara pots fer-hi alguna cosa.

Clean Face és una configuració predeterminada fàcil d’afegir que destaca la bellesa de les persones de les teves imatges i posa les seves expressions al primer pla. El filtre augmentarà la vivacitat dels colors de la teva foto, a més d’il·luminar-la.

Per baixar la configuració predeterminada Clean Face, hauràs d’introduir la teva adreça de correu electrònic i subscriure’t al butlletí de Preset Love. Després d’això, rebràs un correu electrònic amb el filtre.

Com utilitzar els valors predefinits a Lightroom

Un cop hàgiu descarregat un valor predefinit de Lightroom, haureu d’importar-lo vosaltres mateixos a la plataforma per utilitzar-lo. Si us preocupa que aquest sigui un pas complicat, no ho feu; és sorprenentment senzill.

Primer, haureu d’obrir Lightroom i anar a Dossier a la cima. A continuació, seleccioneu Importa perfils de desenvolupament i valors predefinits.

Aleshores s’obrirà una petita finestra i podeu utilitzar-la per trobar els fitxers descarregats. Seleccioneu els valors predefinits que voleu afegir a Lightroom i, a continuació, feu clic a Importar botó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *