Per què el correu electrònic va deixar de sincronitzar-se a Android? 5 maneres de solucionar-ho

Si el vostre correu electrònic no se sincronitza a Android, us mostrem diversos mètodes per recuperar els vostres correus electrònics al dispositiu.

El vostre telèfon ha estat inactiu durant hores i no heu sentit ni un sol to per als correus electrònics entrants. Si això és inusual, és possible que tingueu un problema: és probable que el vostre telèfon Android no sincronitzi els vostres correus electrònics, de manera que no rebeu cap missatge al dispositiu.

Problemes com aquest poden fer que us perdeu correus electrònics importants, que poden ser costosos si no els resoleu ràpidament. Afortunadament, us mostrarem maneres de solucionar quan el vostre correu electrònic no es sincronitza al vostre dispositiu Android.

1. Assegureu-vos que la sincronització automàtica de correu electrònic estigui activada

La majoria dels clients de correu electrònic tenen la sincronització automàtica activada perquè pugueu rebre correus electrònics sense cap demora. Tanmateix, si teniu la sincronització desactivada a l’aplicació de correu electrònic, deixareu de rebre correus electrònics al vostre telèfon Android.

Podeu comprovar si és per això que els vostres correus electrònics no es sincronitzen activant l’opció de sincronització automàtica a la vostra aplicació de correu electrònic. Aleshores, l’aplicació hauria de buscar automàticament nous correus electrònics i avisar-vos quan arribi un missatge nou.

Podeu activar la sincronització automàtica des del menú de configuració de la vostra aplicació de correu electrònic. Aquí us mostrem com fer-ho a Gmail, però els passos haurien de ser similars per a la majoria dels altres clients de correu electrònic:

 1. Inicieu la vostra aplicació de correu electrònic, com ara Gmail.
 2. Toqueu la icona d’hamburguesa (tres línies horitzontals) a la cantonada superior esquerra i seleccioneu Configuració.
 3. Trieu un compte de correu electrònic, si teniu diversos comptes al vostre telèfon.
 4. Desplaceu-vos cap avall i assegureu-vos que Sincronitza Gmail o s’ha activat una opció similar.

Si Sincronitza Gmail està activat, comproveu si el vostre dispositiu Estalvi de bateria el mode està activat i apagueu-lo. El mode d’estalvi de bateria desactiva la sincronització en segon pla. Alternativament, en comptes de desactivar el mode d’estalvi de bateria, obriu Gmail i toqueu La sincronització automàtica està desactivada per permetre.

2. Realitzeu una sincronització manual de correu electrònic

Si la sincronització automàtica no funciona per algun motiu, el telèfon té una opció per realitzar una sincronització manual. Això obliga la vostra aplicació de correu electrònic a sincronitzar, trobar i baixar correus electrònics nous al vostre dispositiu.

Aquesta opció funciona igual que la sincronització normal, excepte que heu d’anar manualment a la configuració i tocar una opció. Recordeu que els passos precisos varien d’un dispositiu a un altre.

Per sincronitzar manualment els vostres correus electrònics a Android:

 1. Obriu el Configuració aplicació al telèfon i seleccioneu Comptes.
 2. Trieu el compte de correu electrònic on teniu problemes de sincronització.
 3. Toqueu Sincronització del compte opció per veure totes les funcions que podeu sincronitzar.
 4. Toqueu els tres punts a l’extrem superior dret de la pantalla i seleccioneu Sincronitza ara.
 5. El vostre telèfon començarà a sincronitzar les vostres dades, inclosos els vostres correus electrònics.
 6. Si hi ha correus electrònics nous disponibles, hauríeu de veure’ls al vostre client de correu electrònic.

3. Netegeu l’emmagatzematge del vostre dispositiu Android

Quan el telèfon baixa un correu electrònic, ocupa una mica d’espai a la memòria del dispositiu. Si us quedeu sense emmagatzematge al vostre telèfon, és possible que per això els vostres correus electrònics no es sincronitzin (especialment quan intenteu descarregar un correu electrònic amb un fitxer adjunt gran).

Afortunadament, podeu solucionar-ho suprimint els fitxers innecessaris del vostre telèfon de la següent manera (les instruccions específiques varien d’un dispositiu a un altre):

 1. Obriu el Configuració aplicació i toqueu Emmagatzematge.
 2. Veureu l’espai de memòria total i disponible al vostre dispositiu.
 3. Aixeta Allibera espai per trobar fitxers que podeu eliminar per fer espai al vostre dispositiu.

No tots els telèfons Android tenen aquesta opció per trobar i eliminar fitxers que acaparan l’espai. Si el teu no ho pots fer utilitzeu Files by Google per suprimir fitxers en canvi.

4. Assegureu-vos d’introduir la contrasenya correcta a la vostra aplicació de correu electrònic

Quan canvieu la contrasenya del vostre compte de correu electrònic, també l’heu d’actualitzar a l’aplicació de correu electrònic del vostre telèfon. Si no ho feu, el vostre telèfon no podrà sincronitzar correus electrònics nous, ja que simplement no té l’autorització per fer-ho.

Podeu solucionar aquest problema obrint la vostra aplicació de correu electrònic i introduint la vostra nova contrasenya. Aleshores, l’aplicació es connectarà als servidors de correu electrònic i obtindrà missatges nous.

Recordeu actualitzar la contrasenya a qualsevol altre lloc on utilitzeu aquest compte sempre que canvieu la contrasenya.

5. Netegeu la memòria cau i les dades de la vostra aplicació de correu electrònic

Com totes les aplicacions del vostre dispositiu, la vostra aplicació de correu electrònic desa dades i fitxers de memòria cau al vostre telèfon. Tot i que aquests fitxers normalment no causen cap problema, val la pena esborrar-los per veure si això soluciona el problema de sincronització del correu electrònic al dispositiu Android.

Eliminació de dades i fitxers de memòria cau no esborrarà els vostres correus electrònics; els vostres correus electrònics s’emmagatzemen al servidor del vostre proveïdor de correu electrònic. Per esborrar la memòria cau:

 1. Accedeix al Configuració aplicació i toqueu Aplicacions i notificacions.
 2. Trobeu la vostra aplicació de correu electrònic, com ara Gmail, i toqueu-hi.
 3. Toqueu Emmagatzematge opció.
 4. Veureu quant espai utilitza la vostra aplicació de correu electrònic. Toqueu Netejar memòria cau per eliminar les dades de la memòria cau. També pots seleccionar Netegeu l’emmagatzematge si voleu, però tingueu en compte que això eliminarà totes les dades de l’aplicació del vostre telèfon com si la reinstal·lés. Haureu de tornar a iniciar la sessió i realitzar una sincronització inicial dels vostres missatges.
 5. Obriu la vostra aplicació de correu electrònic i torneu-la a configurar si cal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *