Galetes d’esmorzar de civada i tahini

Les galetes d’esmorzar són una opció saludable i deliciosa per menjar i emportar per als matins ocupats. Complementen una tassa de te o cafè, tenen poc sucre afegit i no contenen gluten. Cada galeta està plena de fruits secs, fruits secs i tahini!

Galetes per esmorzar! M’agrada. Farcites de fruits secs, llavors, fruita seca i civada amb un subtil toc de nou de tahini, aquestes galetes són un dels millors esmorzars per menjar que coneixen l’home, la dona i el nen (especialment el nen, o el nen que hi ha en tu. )

Estan tan plens de llaminadures saludables que et preguntaràs per què no has estat menjant galetes per esmorzar tot el temps. La major part de la dolçor prové de la fruita seca de les galetes, no del sucre de la massa. Com a avantatge addicional, són sense gluten i aptes per a al·lèrgies als cacauets.

Com fer galetes d’esmorzar

Les galetes d’esmorzar són bàsicament galetes de gota baixes en sucre i plenes d’ingredients saludables. (Per descomptat, si teniu un llaminós sempre podeu augmentar el sucre en 2 cullerades.)

Per a aquesta recepta, m’agrada moldre la meva pròpia farina de civada, que sembla més complicat del que és. Premeu la civada antiga en un processador d’aliments fins que es converteixi en una pols. L’ús de civada mòlta en lloc de farina AP fa que aquesta recepta sigui sense gluten.

Tahini, que són simplement llavors de sèsam que es remullen amb aigua, es torren i es molen en una pasta, sol associar-se amb l’hummus, però es pot utilitzar en tot, des d’amanir fins a productes de forn.

Quan s’utilitza en aquestes galetes d’esmorzar, Tahini proporciona un deliciós i inesperat to de nou i ric. Si no trobeu Tahini o no us agrada, podeu substituir-lo per una altra mantega de fruits secs com ara mantega d’anacard o d’ametlla.

Pel que fa a la fruita i els fruits secs, tu ets el cap: no dubtis a substituir els teus favorits per les mateixes quantitats. Amb tants ingredients gruixuts i poca farina, la massa d’aquesta recepta és una mica fluixa. Només heu de colpejar-lo amb els dits quan l’aplaneu i es mantindrà unit quan es cou al forn.

Com emmagatzemar les galetes d’esmorzar

Si podeu mantenir-les el temps suficient (bona sort amb això), aquestes galetes, com la majoria de galetes de gota, es mantindran bé durant uns 5 dies en un recipient tancat al taulell. També es poden congelar en una bossa de cremallera de congelador durant uns 3 mesos per obtenir un sabor òptim.

Mètode

  1. Escalfeu el forn: Col·loqueu una reixeta del forn a la posició mitjana i escalfeu el forn a 375ºF. Folreu una safata de forn amb pergamí.
  2. Torrar les llavors i els fruits secs: a la safata per al forn, esteneu les llavors de carbassa, les nous i les ametlles. Torrar de 8 a 10 minuts, o fins que els fruits secs siguin fragants. Deixeu refredar breument.
  3. Tritureu 1/2 tassa de civada: en un processador d’aliments, tritureu finament 1/2 tassa de civada per fer farina de civada. Afegiu el llevat en pols i la sal i polseu per combinar.
  4. Barregeu la massa: en el bol d’una batedora de peu amb l’accessori de paleta o amb la mà amb una cullera de fusta, bateu la mantega i el sucre junts fins que quedi una crema. Afegiu l’ou, la clara, el tahini, la vainilla i la ratlladura de taronja. Barrejar fins que quedi combinat, raspant el bol segons sigui necessari. Afegiu la barreja de farina de civada a la massa i barregeu-ho a baixa velocitat fins que quedi barrejat.
  5. Incorporeu la civada, els fruits secs i els fruits secs: afegiu la resta de 1 tassa de civada, llavors de carbassa, nous, ametlles i fruita seca i remeneu per combinar.
  6. Deixeu caure les galetes a la safata de forn: feu servir una cullera de galetes o dues cullerades per deixar caure les taques de massa (aproximadament 1/4 tassa cadascuna) a la safata de forn, separant-les unes 2 polzades. Mulleu els dits i premeu suaument la massa per formar cercles de 3 polzades amb una part superior plana.
  7. Coure les galetes: Coure les galetes durant 10 a 12 minuts, o fins que estiguin marrons clars. Retireu-ho del forn i deixeu-ho refredar completament a la safata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *