Els 5 millors programaris d’automatització de processos robòtics (RPA) per agilitzar el vostre flux de treball

RPA, o automatització de processos robòtics, és un programari que qualsevol pot utilitzar per automatitzar tasques digitals. Aquí teniu les millors aplicacions RPA que podeu utilitzar!

Com més creix l’automatització de processos robòtics (RPA), més es beneficien les empreses. Afortunadament, aquesta tecnologia en particular està tenint força, mentre que la seva gamma d’aplicacions s’amplia per satisfer moltes indústries.

Gràcies a la seva popularitat i importància creixent a l’era digital, les eines RPA cobreixen totes les tasques tedioses frontals i posteriors. Aquí teniu cinc dels millors proveïdors de programari per a la vostra empresa, inclòs el que ofereixen.

1. UiPath

UiPath crea robots de programari que racionalitzen els processos essencials per a tot, des de l’anàlisi de dades i la gestió de l’automatització fins a la creació dels vostres propis chatbots. És un servei RPA en el qual pots confiar, independentment de les teves necessitats com a empresa o individu.

Per ser exactes, teniu 20 productes per triar i comptar, que ofereixen una automatització de processos robòtics ràpida i eficient de diferents tipus, inclosos els sistemes basats en núvol. També podeu obtenir un paquet de programari RPA adaptat a la vostra indústria.

Tant si voleu un flux de treball més fluid i productiu per al vostre equip, informació sobre els informes de rendiment o una major satisfacció del client, els vostres robots dedicats UiPath us mantindran content.

El fet que pugueu dissenyar l’automatització personalitzada quan les eines existents no satisfan, mostra com és un recurs complet d’aquesta empresa. Ni tan sols cal ser un expert. Els desenvolupadors casuals obtenen un producte que simplifica el procés de programació.

2. Automatització a qualsevol lloc

A primera vista, Automation Anywhere sembla tenir una gamma de productes més petita que UiPath, però el seu programari RPA flexible es pot aplicar a qualsevol negoci i indústria. Més encara pel seu enfocament en la tecnologia del núvol, així com en la IA.

Depenent de quantes solucions d’Automation Anywhere utilitzeu, vosaltres i el vostre equip podeu tenir molta potència al vostre abast. Podeu automatitzar desenes de processos per augmentar la productivitat i la positivitat al lloc de treball. L’anàlisi de dades en temps real pot oferir informació crucial sobre com esteu fent i com millorar-lo.

Si això no és suficient, teniu accés a funcions com la interfície robòtica Automation Anywhere (AARI), que connecta instantàniament tots els membres i la informació de la vostra xarxa.

Aquest nivell de connectivitat per si sol és un actiu important quan necessiteu resultats ràpids i eficaços, especialment en sectors com la sanitat i la banca, ambdós fent un bon ús d’Automation Anywhere.

Però aquest servei no només proporciona programari d’automatització de processos robòtics. També és una comunitat agradable per entrar. Per exemple, a més d’una botiga de bots amb excel·lents eines per a les vostres tasques RPA a MS Office, Python, Adobe i Salesforce, trobareu moltes discussions actives per unir-vos-hi.

Un aspecte més útil de Automation Anywhere que hauríeu de conèixer és la seva Universitat. Ofereix formació en línia en totes les coses de RPA, tant si voleu destacar en el seu ús com a desenvolupador, administrador, propietari d’empresa, estudiant o membre del professorat.

3. Prisma blau

Un altre candidat a tenir en compte quan busqueu el programari RPA adequat per a les vostres necessitats és Blue Prism. Moltes marques i indústries l’escullen per sobre de la resta de competidors a causa dels serveis de gamma alta que ofereix a les grans i petites empreses.

A més de la formació RPA pròpia, ofereix diversos productes per automatitzar tots els processos del vostre flux de treball d’extrem a extrem, ajustant-lo de manera que vostè i els seus treballadors sempre siguin lliures per completar altres tasques importants.

El que és encara més bonic de les millors eines RPA del mercat és que s’adapten i ajuden a augmentar l’eficiència. Tot això és possible gràcies a la IA i l’aprenentatge automàtic.

Ambdues tecnologies estan presents a les solucions de Blue Prism, així com les capacitats interactives i al núvol. Per exemple, podeu utilitzar una plataforma SaaS super intel·ligent, flexible i escalable que implementi el sistema de núvol de Microsoft Azure.

Tot això us permet gestionar la vostra xarxa digital i humana a la perfecció. Però combinar amb èxit el programari d’automatització de processos robòtics amb el vostre negoci és qüestió d’utilitzar la tecnologia per beneficiar les tasques petites i grans.

És per això que val la pena buscar productes especialitzats de Blue Prism com Decipher IDP, que gestiona el processament de documents amb l’ajuda del reconeixement òptic de caràcters (OCR) juntament amb la IA i l’aprenentatge automàtic esmentats.

4. Microsoft Power Automate

No és d’estranyar que Microsoft també prosperi en la tecnologia RPA. Amb Windows 11 sobre la taula, el programari basat en IA està assolint un nou nivell d’eficiència, especialment a través de Power Automate, la plataforma dedicada de Microsoft per a l’automatització de processos robòtics.

Una vegada més, altres serveis poden oferir més productes, però això no vol dir que les eines RPA de Microsoft siguin menys potents o puguin ajudar amb diverses parts del vostre flux de treball diari.

Hi ha una varietat d’eines per a tasques frontals i posteriors, com ara gestionar operacions, tràmits i dades, comunicar-se amb clients i col·legues i millorar l’automatització, si no en crear-ne de completament noves basades en plantilles prefabricades.

També teniu la compatibilitat multiplataforma de Microsoft per esperar, que us permet fer meravelles amb Power Automate, independentment d’on us trobeu o del dispositiu que utilitzeu.

Fins i tot podeu combinar els vostres robots d’automatització amb solucions com Microsoft Teams, SharePoint i Project. Entre les funcions que ja s’ofereixen i les que pots crear tu mateix, el cel és el límit pel que fa al que pots aconseguir amb l’ajuda de Power Automate.

Dit això, has de ser realista quan es tracta de què pot fer la teva empresa i quins serveis t’aprofiten més. Ciphix, l’empresa que ha implementat tots aquests productes fins ara, adverteix contra els inconvenients habituals en el vostre viatge RPA.

5. Rocketbot

És una bona idea donar una ullada a diverses marques que ofereixen solucions RPA. Si el vostre pressupost és limitat i voleu evitar les opcions més prestigioses i cares, no us oblideu de serveis menors però igual d’eficients com Rocketbot.

Obteniu una plataforma amb totes les eines necessàries per crear bots a Windows, Mac i Linux. El procés és fàcil i ràpid sense perjudicar la qualitat de la vostra automatització.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *