Les 6 millors aplicacions de divisió de factures per a Android i iOS

Tant si sortiu a sopar, com si teniu algunes despeses domèstiques o si esteu de vacances, aquestes aplicacions us faciliten el repartiment de les vostres factures.

Sortir amb els amics? Tens despeses per compartir amb el teu company d’habitació? Sempre hi ha un problema quan hi ha diners. Dividir les factures d’una manera convencional de vegades és complicat. Es necessita temps i sovint és confús.

Però hi ha una solució per estalviar-vos tota aquesta molèstia i confusió. Introduïu aplicacions de repartiment de factures. Molts desenvolupadors han identificat aquest problema i han creat aplicacions mòbils útils que simplifiquen les comprovacions de divisió. A més, aquestes aplicacions també tenen algunes funcions addicionals excel·lents com la comunicació entre les parts implicades i l’enllaç de targetes de dèbit/crèdit.

Per tant, mirem algunes de les millors aplicacions de repartiment de factures disponibles per a Android i iPhone.

1. Split

Splid està especialment dissenyat per a viatges, vacances, esdeveniments i companys de casa. Té una funció de grup que permet a altres membres unir-se mitjançant un codi únic i veure la seva part de la despesa. Funciona en línia i fora de línia i també ofereix sincronització on totes les parts poden introduir les seves factures juntes.

L’aplicació admet més de 150 monedes que podeu convertir a les vostres, la qual cosa us permet utilitzar Splid allà on siguis. No cal iniciar sessió ni registrar-se. Simplement creeu un grup nou o uniu-vos a un grup existent amb un codi únic.

Splid té una funció per analitzar els vostres pagaments i deutes, que es pot convertir en un fitxer PDF i compartir-lo amb qualsevol persona. És útil per a la facturació complicada, que inclou diversos beneficiaris i una divisió desigual de factures.

L’aplicació també ofereix algunes funcions de pagament avançades, com ara grups il·limitats, exportar dades a un fitxer Excel i organitzar les despeses per categories.

2. Splitwise

Splitwise és una aplicació versàtil que pot gestionar despeses com ara els companys d’habitació que divideixen el lloguer i les factures, els viatges en grup, els préstecs entre amics i molt més. Podeu crear un grup de diverses persones per a un esdeveniment o un grup privat per a dues persones, i l’aplicació farà el càlcul per vosaltres.

Splitwise està optimitzat per a molts escenaris per proporcionar una gestió eficient de les despeses. Admet gairebé totes les monedes. Podeu dividir les despeses per percentatge i treballar completament fora de línia.

L’aplicació té algunes funcions força enginyoses, com ara la categorització de despeses, assistència al client, avatars, restauració de factures suprimides i restauració fàcil de grups suprimits. Splitwise també admet la integració amb les vostres aplicacions financeres preferides, com PayPal i Venmo. Per tant, és fàcil per als membres aportar la seva part.

Una altra característica útil és la possibilitat de fer un seguiment dels préstecs i préstecs. Envia recordatoris a finals de mes perquè tothom pugui liquidar els seus deutes abans que comenci el nou mes. Splitwise també té algunes funcions de pagament, com ara escaneig de rebuts, detalls, conversió de moneda, gràfics, gràfics i molts més.

3. Establir-se

Settle Up és una excel·lent aplicació per a la liquidació de deutes disponible a iOS, Android i al web. També ofereix bones funcions de gestió de despeses per a esdeveniments, vacances, parelles i amics. Pot gestionar tant despeses fàcils com complicades, com ara despeses de diverses persones, afegir articles a factures llargues, etc.

L’aplicació admet la majoria de monedes i utilitza tipus de canvi en temps real. També fa un seguiment de qualsevol activitat, com ara els assentaments. Amb la seva funció Compartir, podeu compartir despeses amb els amics per correu electrònic o enllaç. Mitjançant aquesta aplicació, tot el grup pot veure què deu tothom i qui ha pagat quant.

Settle Up també funciona fora de línia i manté les dades sincronitzades. Les funcions premium de l’aplicació inclouen afegir fotos de rebuts, recordar als amics que paguin sota demanda, colors addicionals per a grups i transaccions recurrents.

4. Splittr

Splittr és una excel·lent aplicació per repartir factures entre les parts implicades. Agilitza tot el procediment per a la vostra comoditat.

Un cop hagis planificat les teves vacances o esdeveniment, només has d’introduir els costos associats a cada activitat. Després d’això, podeu afegir les persones que hi participen i quant han contribuït fins ara. Aleshores, Splittr fa la resta calculant la quota de cada membre.

Alguns dels aspectes més destacats d’aquesta aplicació inclouen assistència fora de línia, suport amb divises, categorització de despeses, importació de PDF i molt més. I per acabar, ni tan sols cal que us registreu per utilitzar l’aplicació.

5. Tricompte

Tricount té un disseny senzill i està dissenyat explícitament per compartir despeses en grup. Tant si comparteixes pis com si estàs de vacances amb amics, t’ajuda a gestionar les despeses entre el teu grup mitjançant un senzill enllaç.

Pots crear un grup de Tricount i compartir enllaços amb els teus amics per afegir-los. Cada membre pot veure les seves despeses i fer-ne un seguiment a través de l’enllaç. L’aplicació ofereix diverses opcions de divisió per suportar també escenaris desiguals.

Tricount també funciona fora de línia i admet notificacions push per recordar-vos a vosaltres i al grup els pagaments pendents. Iniciar sessió i registrar-se és opcional per estalviar-vos molèsties i oferir una experiència perfecta. L’aplicació també ofereix algunes funcions premium de pagament, com ara estadístiques per entendre la vostra despesa, les divisions desiguals i l’exportació de PDF o CSV.

6. Pestanya

Una altra entrada sòlida a aquesta llista és Tab. En escanejar un rebut, l’aplicació pot dividir ràpidament la vostra factura entre un grup. També calcula els impostos i propines i els reparteix proporcionalment entre els socis.

Cada persona pot pagar el que ha demanat. Tots els membres del grup poden accedir a la mateixa factura des dels seus telèfons i tocar els articles que van demanar per reclamar-los.

La pestanya us permet liquidar els vostres pagaments a través d’efectiu i passarel·les de pagament digitals. Té integració amb Venmo, de manera que podeu pagar ràpidament la vostra meitat mitjançant un compte de Venmo. Actualment, Tab només està disponible per als usuaris dels EUA a causa dels diferents formats de rebuts, impostos i variacions d’idioma arreu del món.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *