El pitjor dia de baixada per a les accions de Peloton, amb una caiguda del preu del 35%.

Parleu dels vostres cicles de rotació: Peloton va patir divendres el pitjor dia com a empresa que cotitzava en borsa després de dir als inversors que probablement perdria més diners del que s’esperava l’any fiscal 2022.

Pelotó va prosperar com poques altres empreses durant la pandèmia, va registrar els seus primers i únics trimestres rendibles amb nord-americans que no van poder anar al gimnàs, en lloc d’establir llocs per entrenar a casa. Les vendes de les seves bicicletes i cintes de córrer de gamma alta es van disparar, així com les cares subscripcions per a les seves classes interactives en línia.

Aquestes vendes tan altes s’han estancat, però, des del llançament de les vacunes contra la COVID-19. Els gimnasos s’han reobert, amb algunes restriccions, i la gent comença a gastar diners en altres coses, com ara viatges i restaurants, en lloc de 1.900 dòlars en bicicletes fixes i cintes de córrer com a tancs.

Dijous a la tarda, la companyia de la ciutat de Nova York va dir que espera que aquestes subscripcions lucratives baixin un 6% i les pèrdues el 2022 d’entre 425 i 475 milions de dòlars. Això és molta més tinta vermella que la seva orientació anterior de 325 milions de dòlars en pèrdues.

Peloton té altres problemes. Està lluitant amb les mateixes cadenes de subministrament globals que han afectat els fabricants aquest any a mesura que les economies es reobren. A més, els gimnasos que havien tancat durant la pandèmia van començar a oferir les seves pròpies classes virtuals, invadint encara més un dels punts forts de l’empresa.

També s’està recuperant d’a recordar de la seva màquina de córrer, quelcom que tenia lluitat, després que estigués relacionat amb la mort d’un nen i nombroses ferides.

“Ateses les circumstàncies sense precedents que presenta la pandèmia mundial, vam dir el trimestre passat que modelar la sortida de la COVID i el creixement massiu que vam veure l’any fiscal 2021 seria una tasca difícil, i que sens dubte ha demostrat ser cert”, va dir el director general John Foley. inversors en una conferència telefònica.

Les accions van caure un 35% fins a 55,70 dòlars divendres, el pitjor dia de negociació de l’empresa només 10 mesos després que les accions assoleixin un màxim històric per sobre dels 171 dòlars.

L’èxit inicial de Peloton també va comportar nova competència, empreses que oferien bicicletes més barates i equips d’exercici. A l’agost, la companyia va reduir el preu de la seva bicicleta Peloton, la seva tecnologia de marquesina, a 1.495 dòlars des de 1.895 dòlars.

Divendres, els analistes de la indústria van retallar ràpidament les expectatives de l’empresa, amb un que va citar un “ràpid deteriorament” de les orientacions de Peloton per a l’any vinent.

Scott Devitt de Stifel va dir que havia cregut que Peloton continuaria creixent fins i tot amb el pitjor de la pandèmia aparentment al mirall retrovisor. Està recalibrant aquesta opinió, i fins i tot es pregunta si la carrera podria haver acabat per a l’esprint de creixement de l’empresa.

“Ara, tenint en compte les expectatives materialment més baixes, esperem que trigaran uns quants trimestres a determinar un ritme de creixement més normalitzat o, de manera més escèptica, si la perspectiva revisada és o no una indicació que el producte bàsic pot estar més a prop de la maduresa als mercats existents. del que es pensava”, va escriure Devitt als clients.

Peloton va registrar vendes de 805 milions de dòlars durant el primer trimestre de l’exercici fiscal 2022, properes a la majoria dels objectius de Wall Street. Però Wall Street es va centrar en el que vindrà, com passa amb la majoria de les empreses públiques. Peloton va reduir les seves expectatives de vendes a un rang de 4.400 milions de dòlars a 4.800 milions de dòlars el 2022, molt per sota dels 5.300 milions de dòlars previstos pels analistes.

I va ser llavors quan les accions amb el símbol del Nasdaq PTON van colpejar la paret.

“La caiguda en desgràcia de PTON en un període de temps tan curt és bastant sorprenent”, van dir els analistes de Wedbush en una nota, “i és la culminació d’un aterratge difícil d’enganxar després d’un catalitzador d’un cop en un segle. , factors externs incontrolables, com ara els vents contraris de la cadena de subministrament i una sèrie d’errors no forçats, el més recent dels quals és un canvi de cara que indueix un fuet cervical sobre objectius donats fa tot just dos mesos.

S’ha de comprar o vendre després d’una baixada del preu del 35%? Tampoc, de moment, Wedbush va aconsellar: “Amb pràcticament totes les mètriques clau en caiguda lliure, estem adoptant un enfocament d’esperar i veure fins que trobem proves d’un veritable fons per a l’empresa i les accions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *