Compte! Aquests hàbits poden fer malbé les dents

Igual que la vostra rutina de cura de la pell, és essencial tenir un règim de salut bucodental elaborat per garantir unes dents fortes i sanes.

PUNTS DESTACATS CLAU

  • Les dents tenen un paper important en la vida quotidiana i poden ser molt afectades per diversos factors
  • Algunes funcions comunes de les dents inclouen el suport a la digestió mitjançant la masticació dels aliments i l’ajuda a la parla
  • Compte amb aquests hàbits que poden perjudicar la teva salut bucal

Nova Delhi: Des de donar suport a la digestió mitjançant la masticació dels aliments fins a facilitar la parla, les dents tenen un paper important en la vida quotidiana. Sabíeu que l’única part del cos que no té la capacitat de curar-se són les dents? Això demana prestar especial atenció a la salut bucodental. Contràriament a la idea errònia popular, raspallar-se sol no n’hi haurà prou. Igual que la vostra rutina de cura de la pell, és essencial tenir un règim de salut bucodental elaborat per garantir unes dents fortes i sanes. En ser una part integral del cos humà, les dents es poden veure molt afectades per diversos factors.

Hàbits perjudicials per a les dents

Els següents hàbits poden danyar les dents:

  1. Ús de les dents com a eina: Ets AQUEST amic del grup que és popular per trencar paquets, ampolles i altres coses amb les teves dents? L’espectacle valent que has estat fent pot estar fent malbé les dents. L’ús de les dents com a eina pot posar-les en risc de trencar-se, trencar-se i, per tant, s’ha d’evitar.
  2. Mossegar-se les ungles: Ja sigui per ansietat o estrès, mossegar-se les ungles no és un hàbit estrany. Els experts han associat aquest hàbit amb trastorns de salut mental com el trastorn obsessiu-compulsiu. A més de ser poc higiènic, mossegar-se les ungles pot causar danys a les dents i disfunció de la mandíbula.
  3. Triturar les dents: L’hàbit d’apretar la mandíbula o rechinar les dents quan està enfadat o ansiós pot provocar el debilitament de la mandíbula, l’estellament de les dents i altres problemes. Aquesta pot ser una activitat tant conscient com subconscient.
  4. Menjant gel: T’agrada acabar amb les teves begudes gasoses menjant els trossos de gel sobrants? És hora de canviar d’hàbit per evitar danyar les dents. Menjar gel pot provocar sensibilitat i danyar els teixits i els nervis de les dents.
  5. Raspallar-se les dents mentre es raspalla: Raspallar-se les dents correctament és important per garantir una neteja a fons de les dents. No obstant això, a fons no vol dir aspre. El raspall de les dents s’ha de fer suaument amb un raspall de truges suaus per obtenir els millors resultats. El raspallat agressiu pot causar danys a les genives i les dents provocant irritació, inflamació i enrogiment. Aquí és una guia per rentar-se les dents de la manera correcta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *