La teva beguda del matí preferida podria prevenir l’acumulació d’àcid úric

Out és una forma debilitant d’artritis que afecta les articulacions, el més important el dit gros del peu, i sovint es desencadena per l’acumulació d’àcid úric. Tot i que l’acumulació d’àcid úric s’atribueix a diverses causes, la dieta té un paper clau; la ingesta regular de certs aliments pot augmentar el risc d’un brot sobtat.

PUNTS DESTACATS CLAU

  • La gota és una forma debilitant d’artritis que afecta les articulacions, el més important el dit gros del peu, i sovint es desencadena per l’acumulació d’àcid úric.
  • L’estudi va analitzar les dones per a aquest estudi i va descobrir que aquells que prenien tres tasses de cafè al dia tenien un risc un 22% menor de desenvolupar gota en comparació amb els seus homòlegs.
  • Segons un estudi de la Tercera Enquesta Nacional d’Examen de Salut i Nutrició el 2014, la ingesta de te no estava relacionada amb la gestió de l’àcid úric.

Nova Delhi: La gota és una forma debilitant d’artritis que afecta les articulacions, el més important el dit gros del peu, i sovint es desencadena per l’acumulació d’àcid úric. Tot i que l’acumulació d’àcid úric s’atribueix a diverses causes, la dieta té un paper clau; la ingesta regular de certs aliments pot augmentar el risc d’un brot sobtat. De la mateixa manera, la dieta té un paper crucial en la prevenció de l’acumulació d’àcid úric; determinats aliments tenen la capacitat de mitigar el risc de manera eficaç, i un estudi del 2010 revela una beguda popular per a l’esmorzar que està relacionada amb un risc més baix.

La beguda de l’esmorzar que supera l’acumulació d’àcid úric

Segons un estudi de salut de les infermeres de 2010, el risc de desenvolupar gota és menor en les persones que van beure més cafè. L’estudi va analitzar les dones per a aquest estudi i va descobrir que aquells que prenien tres tasses de cafè al dia tenien un risc un 22% menor de desenvolupar gota en comparació amb els seus homòlegs. Els que prenien més de quatre tasses de cafè tenien un 57% menys de risc de patir gota. Els experts atribueixen aquest efecte a la capacitat del cafè per reduir els nivells d’àcid úric.

Com el cafè mitiga els nivells d’àcid úric?

El cafè conté un enzim que descompon les purines al cos, reduint així la velocitat a la qual es crea l’àcid úric. Tot i que la cafeïna no és necessàriament per agrair aquest efecte, la investigació diu que altres compostos del cafè són els responsables de reduir els nivells d’àcid úric. Segons un estudi de la Tercera Enquesta Nacional d’Examen de Salut i Nutrició el 2014, la ingesta de te no estava relacionada amb la gestió de l’àcid úric.

La gota es desencadena per una condició coneguda com a hiperuricèmia, un estat caracteritzat per una acumulació excessiva d’àcid úric al cos. Quan el cos descompon les purines, un compost que es troba al cos i els aliments que es menja, es forma àcid úric. Alguns aliments i begudes contenen nivells més alts de purines que d’altres; els experts recomanen que la gent s’allunyi d’aquests elements. Això inclou:

  1. Excés d’alcohol
  2. Lactis alts en greixos
  3. Carns vermelles
  4. Cansalada
  5. Aliments i begudes rics en sucre
  6. Peixos com la truita, la tonyina i l’eglefino
  7. Carns d’òrgans

La gota també es pot desencadenar per trastorns metabòlics, problemes de tiroides o renals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *