El vostre suc de fruita favorit pot reduir la pressió arterial alta després d’una tassa

Sovint coneguda com un assassí silenciós, la hipertensió no presenta cap símptoma destacat. Tanmateix, segons un nou estudi, una beguda popular d’esmorzar pot ajudar a reduir la pressió arterial alta en només una tassa. Segueix llegint per saber què és.

PUNTS DESTACATS CLAU

 • La hipertensió o pressió arterial alta es refereix a un estat en què la força de la sang que empeny contra les parets de les artèries és massa alta.
 • Per a aquest estudi, els pacients van rebre 500 mil·lilitres de suc de taronja o suc de fruita enriquit amb hesperidina durant un període de 12 setmanes.
 • La pressió arterial es registra en dos números: sistòlica (el nombre més alt) i diastòlica (número més baix).

Nova Delhi: La hipertensió o pressió arterial alta es refereix a un estat en què la força de la sang que empeny contra les parets de les artèries és massa alta. La hipertensió no és una condició mortal en si mateixa, però pot desencadenar malalties cròniques o a llarg termini del cor com la malaltia de l’artèria coronària, la malaltia de l’artèria perifèrica o un atac de cor i una aturada cardíaca en alguns casos. Sovint coneguda com un assassí silenciós, la hipertensió no presenta cap símptoma destacat. Tanmateix, segons un nou estudi, una beguda popular d’esmorzar pot ajudar a reduir la pressió arterial alta en només una tassa. Segueix llegint per saber què és.

La beguda de l’esmorzar que fa meravelles com un professional

Temporada d’estiu o hivern, una taula d’esmorzar té te, cafè i suc de fruita fresca sense falta, i com a resultat, hi ha una varietat particular que s’ha demostrat eficaç per al control de la hipertensió. Segons un estudi publicat a la revista SpringerLink, s’ha demostrat que el suc de taronja redueix la pressió arterial alta en només una tassa.

L’estudi tenia com a objectiu avaluar l’efecte del suc de taronja amb contingut natural d’hesperidina i el suc de fruita enriquit amb hesperidina sobre la BP. L’hesperidina és un compost d’origen vegetal en els cítrics. Diversos estudis l’han relacionat amb la lectura de la pressió arterial baixa.

Per a aquest estudi, els pacients van rebre 500 mil·lilitres de suc de taronja o suc de fruita enriquit amb hesperidina durant un període de 12 setmanes. Els experts van descobrir que una sola dosi de la mateixa pressió arterial sistòlica baixava preparada amb més canvis després del tractament regular.

Lectura de la pressió arterial: sistòlica i diastòlica

La pressió arterial es registra en dos números: sistòlica (el nombre més alt) i diastòlica (número més baix). Mentre que la sistòlica mesura la força amb què la sang es bombeja dins del cos, la diastòlica es refereix a la resistència al flux sanguini als vasos. Quan la lectura de la pressió arterial arriba a la marca de 140/9 mmHg i la creua, es coneix com a pressió arterial alta. Per als pacients majors de 80 anys, 150/90 mmHg es coneix com a hipertensió. La lectura ideal de la pressió arterial està entre 90/60 mmHg i 120/80 mmHg.

Consells dietètics per a una lectura més saludable de la pressió arterial

Per a aquells que intenten mantenir una pressió arterial saludable amb la seva dieta, es recomanen els següents consells:

 1. Deixar de fumar
 2. Eviteu la ingesta d’alcohol
 3. Salmó
 4. Baies
 5. Mongetes
 6. Llenties
 7. Fruits secs
 8. Llavors de carbassa
 9. Tomàquets
 10. pastanagues
 11. Bròquil
 12. Iogurt verd
 13. Espinacs
 14. llavors de Chia
 15. Llavors de lli
 16. Els entrenaments regulars, d’intensitat moderada a alta, també poden ajudar a controlar millor la hipertensió.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *