Les 3 millors aplicacions de pantalla verda per al vostre telèfon intel·ligent

Vols unir-te a la tendència de la pantalla verda? Proveu aquestes aplicacions per a telèfons intel·ligents.

Darrerament, és impossible desplaçar-se per les xarxes socials durant molt de temps sense trobar-se amb una publicació que utilitzi l’edició de pantalla verda. Ja sigui un meme, un vídeo informatiu o una edició estètica, ja sabeu de què estem parlant.

Si us pregunteu com ho fa la gent, però als seus dispositius mòbils, sou al lloc correcte. Compartirem amb vosaltres les nostres quatre millors aplicacions per a telèfons intel·ligents per a l’edició de pantalla verda i us mostrarem com utilitzar-les. És més senzill del que penses perquè aquestes aplicacions fan la feina per tu.

Què és l’edició de pantalla verda?

Probablement ja esteu familiaritzat amb el concepte de pantalla verda. Normalment, ho pensem com algú assegut davant d’un llençol verd en un estudi. Però l’edició de la pantalla verda és una mica diferent. Hi ha dos elements per a l’edició de la pantalla verda.

El primer és crear una pantalla verda aïllant el subjecte en una imatge o vídeo existent; traieu el fons i substituïu-lo pel verd. Els editors mòbils solen fer-ho així, però si voleu anar a la vella escola, podeu fotografiar el tema davant d’un full verd real.

El segon és utilitzar les imatges o vídeos de pantalla verda que heu creat com a superposicions a altres imatges i vídeos. Aleshores, els editors realitzaran el que es coneix com a “teclat”, que és el procés d’eliminació del fons verd.

Començant

Si voleu fer una pantalla verda a partir d’una imatge o un vídeo existent, ha de ser de qualitat decent, tret que estigueu bé amb les vores del subjecte escarpades o parts del fons encara visibles.

No sempre ha de ser verd. El color verd brillant només es deu al fet que és el color menys probable que es trobi en una imatge o un vídeo. Però si el subjecte porta un jersei verd, per exemple, hauríeu d’utilitzar un color diferent, com el rosa brillant o el blau reial, qualsevol color que no estigui present al tema.

Si no esteu segur de crear les vostres pròpies pantalles verdes i només voleu aprendre a utilitzar-les, és molt probable que utilitzeu les pantalles verdes d’altres creadors. En aquest cas, és imprescindible assegurar-se que tens permís per fer-ho i, si és així, sempre acreditar al creador si vols compartir el teu resultat final.

Anem directament a les quatre millors aplicacions per a telèfons intel·ligents per a l’edició de pantalla verda.

1. CapCut: la millor aplicació gratuïta per a l’edició de pantalla verda

CapCut és l’aplicació d’edició de vídeo mòbil preferida de tothom en aquests dies. És fàcil veure per què: inclou algunes eines d’edició força avançades, totes gratuïtes.

Consulteu els nostres amplis tutorials per a fent pantalles verdes i utilitzant pantalles verdes a CapCut. Us farem un breu resum…

Per crear pantalles verdes, tot el que heu de fer és utilitzar Elimina el fons eina. El fons s’eliminarà i se substituirà per la capa inferior, també coneguda com la imatge de pantalla verda que heu importat. Per utilitzar pantalles verdes a CapCut, utilitzareu el Clau cromàtica eina per esborrar el fons verd.

2. Video Star: l’aplicació més potent per a l’edició de pantalla verda

Aquest és per a usuaris d’iPhone. L’aplicació d’edició de vídeo mòbil Video Star sovint s’anomena “After Effects per a telèfons intel·ligents” perquè és tan potent. I, com podeu endevinar, té algunes funcions avançades de pantalla verda.

Consulteu els nostres amplis tutorials per saber com fer-ho fer pantalles verdes i utilitzar pantalles verdes a Video Star. Ràpidament repassarem els conceptes bàsics…

Per crear una pantalla verda, utilitzareu el Esborrar funció d’emmascarament a la finestra multicapa. A partir d’aquí, podeu emmascarar automàticament el tema i realitzar més edicions per netejar qualsevol imperfecció.

Per utilitzar una pantalla verda a Video Star, utilitzareu el Color funció d’emmascarament a la finestra multicapa. Triaràs el color que vols eliminar i et permet modificar l’eliminació.

Per a les funcions de pantalla verda de Video Star, se us demanarà que compreu un o uns quants paquets per utilitzar-los. O podeu obtenir la subscripció Pro que us permet accedir a totes les funcions de l’aplicació.

3. PicsArt: la millor aplicació per crear imatges de pantalla verda

Les aplicacions esmentades anteriorment poden editar tant vídeos com imatges de pantalla verda. Tanmateix, si busqueu una aplicació d’edició d’imatges en particular que també pugui fer edicions de pantalla verda, us tenim.

PicsArt és una de les nostres aplicacions mòbils d’edició d’imatges preferides per la quantitat d’eines d’edició diverses i potents que podeu utilitzar amb la versió gratuïta.

Per crear pantalles verdes a PicsArt:

  1. Obriu l’aplicació i seleccioneu un color verd sòlid de les plantilles.
  2. Un cop a la finestra d’edició, seleccioneu Afegeix una foto. Trieu la imatge que voleu transformar en una pantalla verda de la vostra biblioteca.
  3. Ara, o bé seleccioneu Goma d’esborrar icona a la part superior per eliminar manualment el fons i aïllar el tema, o localitzar i seleccionar el Retall eines a la part inferior perquè l’aplicació ho faci per vosaltres.
  4. Hit Aplicar quan estigui fet.

El tema ara s’asseurà a la part superior de la primera capa, que és el fons verd que hem importat al primer pas. Des d’aquí, podeu exportar aquesta imatge de pantalla verda per importar-la i utilitzar-la en altres aplicacions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *