Recupera el control del teu metabolisme

Els experts ens diuen que els horaris de son alterats perjudiquen el cos, i ens indueixen a mantenir el greix. Aconsegueix un son reparador i crema més calories amb aquests consells d’experts.

PUNTS DESTACATS CLAU

 • La caseïna és una proteïna làctia de digestió lenta que la gent pren sovint com a suplement.
 • El nostre cos crema calories durant la nit. Tanmateix, la pèrdua de pes d’aigua és més important que la pèrdua de greix.
 • La investigació demostra que el dejuni intermitent és una manera de controlar el pes i prevenir, o fins i tot revertir, algunes formes de malaltia.

Edward Lane i Anna Davies escriuen Salut Masculina que dormir malament no només et fa malestar, sinó que també et pot fer augmentar de pes. Després de la investigació, se suposa que la seqüència és la següent:

 1. Registrar menys de vuit hores a la nit augmenta els nivells de cortisol, l’hormona de l’estrès.
 2. Un augment del nivell de cortisol a la sang afecta negativament els microbis de l’intestí.
 3. Un desequilibri en els nivells de microbis alenteix el metabolisme.
 4. La pèrdua de son pot alterar les hormones de la fam, fent-te més propens a menjar menjar ferralla.
 5. Això provoca un augment del sucre en la sang, que pot contribuir a l’augment de pes i altres complicacions.

Repetidament, la investigació ha posat de manifest el fet que només una nit de mal son pot alentir el metabolisme l’endemà al matí, reduint l’energia que gastes fins a un 20 per cent. segons un estudi a l’American Journal of Clinical Nutrition.

Aleshores, quina és la fórmula o trucs secrets que invertiran el curs i mantindran el vostre metabolisme en marxa durant la nit amb un bon descans? Salut Masculina recomana l’ús d’aquests senzills passos.

 1. Aixecar peses a la nit: Després de la feina, aneu directament des del vostre escriptori al bastidor de manuelles i podreu augmentar la vostra taxa metabòlica fins a 16 hores, segons un estudi recent a Diabetologia. Els resultats de l’estudi es publiquen en un article titulat: “L’efecte de l’entrenament d’exercicis al matí i al vespre sobre el control glucèmic i els metabòlits sèrics en homes amb sobrepès/obesitat: un assaig aleatoritzat”, diuen els autors de l’estudi, “No hi va haver canvis significatius en 24 hores. Es van observar concentracions de glucosa per a qualsevol dels grups d’exercici però nivells de glucosa nocturns més baixos en els participants que s’entrenaven al vespre, en comparació amb quan consumien el HFD sol… Les concentracions de glucosa en sang en dejú, insulina, colesterol, triacilglicerol i colesterol LDL van disminuir només en els participants assignats a entrenament nocturn. No hi va haver efectes no desitjats o adversos.
 2. Beveu un batut de proteïna de caseïna: La publicació de Men’s Health suggereix que podeu alimentar els vostres músculs famolencs canviant sèrum de llet per caseïna en el vostre batut després de l’entrenament. Aquesta proteïna d’alliberament lent es digereix gradualment durant 8 hores i manté els focs metabòlics encesos durant la nit. Què és un batut de proteïna de caseïna? D’acord amb Healthline.com, “La caseïna és una proteïna làctia de digestió lenta que la gent sovint pren com a suplement. Allibera aminoàcids lentament, de manera que la gent sovint el pren abans de dormir per ajudar a la recuperació i reduir la ruptura muscular mentre dorm. Diversos estudis han demostrat que ajuda a augmentar el creixement muscular, juntament amb un munt d’altres beneficis”.
 3. Preneu una dutxa freda: Una dutxa gelada fa més que eliminar l’àcid làctic després del gimnàs. D’acord amb Eatthis.com, el nostre cos està compost per dos tipus de greix: greix blanc i greix marró. Tot i que el greix blanc és el tipus de greix que normalment coneixem com la matèria blanda del nostre cos que apareix quan engreixem, el greix marró ens pot ajudar a perdre pes. El greix marró és metabòlicament actiu i crema calories, però el cos adult té molt poc greix marró. La investigació a PLoS ONE descobreix que una congelació de 30 segons és tot el que es necessita per activar el teixit adipós marró del cos, o “greix marró”, que, quan s’encén, es fon fins a 400 calories addicionals al llit, afirma l’informe a Salut Masculina. Dwayne The Rock Johnson jura per les dutxes fredes. Assegureu-vos de posar el cap sota l’aixeta: s’emmagatzema més greix marró a la part posterior del coll i les espatlles. El lluitador professional convertit en actor adopta un enfocament de tres fronts a la seva rutina diària de dutxa: una dutxa freda “quan surto del llit per començar el dia”, una dutxa calenta “després de l’entrenament abans de la feina” i una dutxa calenta. dutxa “després d’arribar a casa de la feina”, informa USA Today, tot citant The Rock.
 4. Beu te verd: Els flavonoides que es troben al te verd augmenten el vostre metabolisme, i si és la tercera tassa del dia, cremareu un 3,5 per cent més de calories durant la nit, segons un estudi de 2016 a l’American Journal of Clinical Nutrition (AJCN). Un estudi publicat a l’AJCN va trobar que, juntament amb la cafeïna, els compostos de catequina del te verd augmentaven el greix marró entre els participants de l’estudi. I com més greix marró que crema calories té un adult, millor és la seva proporció de greix corporal/múscul. No us preocupeu per l’efecte despertar que té el “te”. El te verd no et mantindrà despert tota la nit.
 5. Dormir en una habitació més freda: L’escalfador de l’habitació fa un forat a la butxaca i també augmenta el greix corporal. Hi ha un benefici per cremar greixos al clima més fred, ja que fa que el nostre cos tremoli i activa reaccions intrínsecament a les cèl·lules de greix marró. Com que som mamífers i utilitzem cèl·lules grasses per emmagatzemar energia, els nostres cossos estan dissenyats per utilitzar finalment aquest combustible per regular la nostra temperatura corporal central en temperatures fredes, diu. New West Physicians.com. La investigació dels Instituts Nacionals de Salut diu que baixar el termòstat a 66 graus Fahrenheit redueix un 7% més de calories, ja que el cos crema greix per mantenir la seva temperatura central.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *