Les 5 millors aplicacions de Soundboard per a col·leccions de so gratuïtes

Aquí teniu algunes taules de ressonància preparades excel·lents, així com aplicacions per crear la vostra pròpia caixa de ressonància personalitzada de forma gratuïta.

És probable que els fans de T. Pain ja estiguin familiaritzats amb la infame aplicació I Am T. Pain, una col·lecció gloriosa dels eslògans més emblemàtics de l’artista. Estem bastant segurs que l’aplicació de caixa de so ja no està disponible per comprar, però la bona notícia és que hi ha moltes altres aplicacions de caixa de so gratuïtes per posar-hi les mans.

Tot i que potser no és la categoria més pràctica de ginys d’Internet, podeu trobar moltes raons creatives per crear taules de so. Tens un podcast o un programa en streaming? Les taules de ressonància són una manera fantàstica de posar-lo en escena en temps real per al vostre públic, per posar un exemple ximple.

Si voleu aprendre a fer una caixa de ressonància, podeu provar una aplicació de caixa de ressonància personalitzada. Per a la resta de nosaltres que només busquem alguns botons nous per prémer, també compartim alguns dels millors llocs web de taules de so en línia.

1. Taula de ressonància (Web): Enorme base de dades de sons i taules de so

Si voleu crear el vostre propi Soundboard o consultar un munt fet per altres, Soundboard.com és probablement la millor aplicació web de soundboard que hi ha. Aquest lloc web té una de les col·leccions més grans de clips d’àudio i taules de so que trobareu a Internet.

Soundboard compta amb una base de dades de més de 500.000 sons en diverses categories diferents, com ara còmics, pel·lícules, animals/natura, polítics, trucades de broma, esports i la resta. Podeu triar una categoria per buscar la vostra caixa de so personalitzada o cercar al lloc web en conjunt.

Aquest lloc també acull moltes taules de so disponibles públicament creades per altres usuaris. La majoria d’ells són gratuïts per a qualsevol que els pugui utilitzar obrint-los en un navegador o en una de les aplicacions Soundboard. També podeu descarregar cada fitxer d’àudio individualment i desar-lo al vostre disc dur.

Amb Soundboard, també podeu crear la vostra pròpia caixa de so personalitzada. És completament gratuït i pots pujar tants fitxers d’àudio com vulguis. Creeu-lo, afegiu un logotip i una descripció i pengeu les pistes que vulgueu. Si esteu creant una caixa de so professional, fins i tot podeu cobrar perquè es descarregui.

L’únic lloc on falta Soundboard és una manera fàcil d’afegir un so que trobeu al lloc a la vostra pròpia caixa de so personalitzada. En lloc d’això, haureu de descarregar aquest fitxer d’àudio en particular i, a continuació, tornar-lo a carregar al vostre propi tauler.

2. 101 taules de so (Web): Gran col·lecció de taules de so

101 Soundboards té una de les col·leccions més grans de taules de so gratuïtes que trobareu a Internet. La millor part és que aquest és un dels pocs llocs web on podeu controlar la reproducció d’un so, aturant-lo a mig camí. Per aquest motiu, considerem que 101 Soundboards és la millor aplicació de soundboard per a podcasting.

Quan reproduïu qualsevol so, especialment una cita, veureu la forma d’ona del clip complet a la part inferior de la pantalla, així com la cita transcrita. D’aquesta manera, podeu decidir si voleu aturar el clip abans d’hora o deixar-lo reproduir completament. És una característica tremendament útil.

Aquest lloc web ja està ple de taules de so de tot tipus (incloses les adorables Caixa de so Windows 10). És probable que trobeu diverses taules de so per als vostres programes de televisió o pel·lícules preferides.

I, sí, també pots registrar i pujar els teus propis sons!

3. Els meus instants (Web): cerqueu i afegiu botons de so al vostre tauler

El disseny és una mica cridaner, però Myinstants és l’aplicació web perfecta per crear la teva pròpia caixa de so. Aquest lloc web acull una gran col·lecció de clips de so breus. Podeu crear una caixa de ressonància utilitzant qualsevol dels bytes que trobeu.

El millor és registrar-se al lloc web, ja que això us permetrà desar sons al vostre propi tauler de Preferits i també pujar àudio. Aquest lloc web és un dels millors llocs web de taules de so per a ús mòbil; una drecera us permet convertir-lo en una aplicació de creació de taules de so mòbil basada en un navegador per tocar-la des de qualsevol lloc.

Trobeu sons navegant per categories com ara jocs, pel·lícules, televisió, virals, memes, música, política i qualsevol altra cosa que se us acudeixi. Cada botó és d’un color diferent; els colors descriuen els sons. També hi ha un pràctic botó de cerca. I si t’agrada un so, pots afegir-lo als teus favorits amb un sol clic.

També podeu carregar sons personalitzats a aquest fabricant de taules de so, assignant-los el color desitjat, així com un títol i una breu descripció. Per a una aplicació per crear la vostra pròpia taula de ressonància que us permeti incloure els vostres propis clips, Myinstants és una opció fantàstica.

Meme Soundboard, un tresor absolut de bons records del passat d’Internet, és el millor lloc web de taula de ressonància per als bytes de so de memes més grans de tots els temps.

La interfície principal és una delícia d’utilitzar, especialment en dispositius mòbils. Meme Soundboard presenta la col·lecció com una graella de fitxes que es poden tocar.

Tant si voleu fer rodar a algú com si Simon i Garfunkel cantaren The Sound of Silence sobre alguna escena tràgica, podeu fer una cerca molt ràpida o simplement navegar per trobar el que necessiteu. Si t’agrada alguna cosa, fes clic a l’estrella per afegir-la als teus Preferits.

A part dels mems, aquest lloc web també té taules de so preparades per a altres bytes comuns. Les trobareu al tauler de sons que no són memes. I si no us importa el llenguatge vulgar, també voldreu fer una ullada a la caixa de so NSFW.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *