Heus aquí per què hauríeu de menjar fruites i verdures de temporada

Quan parlem de la brillantor del canvi de les estacions, no podem deixar fora de la conversa les fruites i verdures de temporada.

PUNTS DESTACATS CLAU

  • Les necessitats nutricionals naturals del cos tendeixen a canviar amb un canvi d’estació
  • Algunes fruites i verdures de temporada habituals són les pastanagues, les pomes, les taronges, el kiwi, etc.
  • Continua llegint per saber per què hauries de menjar fruites i verdures de temporada

Nova Delhi: És hora de posar-te els teus mitjons càlids, acollidors i còmodes perquè els hiverns per fi són a la porta. Cada temporada porta emocions i sensació d’exclusivitat. Quan parlem de la brillantor del canvi de les estacions, no podem deixar fora de la conversa els aliments de temporada. El consum de fruites i verdures de temporada té els seus propis beneficis. Una varietat de fruites i verdures, com ara pastanagues, pomes, taronges, kiwi i molt més estan disponibles en abundància durant la temporada d’hivern. Continua llegint per saber per què hauries de menjar fruites i verdures de temporada.

Beneficis de menjar de temporada

Així és com menjar el que hi ha a la temporada pot resultar una opció beneficiosa:

  1. Complirà les necessitats nutricionals del teu cos: Les necessitats nutricionals naturals del cos tendeixen a canviar amb un canvi d’estació. A causa del clima fred, el cos és més vulnerable al refredat, la grip i altres condicions de salut que poden acabar sent una qüestió de molèsties. Això requereix l’enfortiment del sistema immunitari per combatre malalties i infeccions. I què podria ser un millor nutrient que la vitamina C per augmentar la immunitat? Els hiverns són una font de fruites riques en vitamina C com el kiwi, les pomes, els cítrics i molt més. Aquests poden ajudar a proporcionar al cos la nutrició i la protecció que necessita.
  2. No serà una tensió a la cartera: Les fruites i verdures produïdes durant la temporada es conreen sota circumstàncies naturals. Això fa que estiguin disponibles en abundància, mantenint així un equilibri de demanda i oferta. Amb menys gent lluitant per una mercaderia, el seu preu acostuma a romandre raonable. Per exemple, el preu de les pomes durant la temporada d’estiu és comparativament més alt que el seu preu a l’hivern. Això es deu a la seva disponibilitat bastant fàcil durant la temporada d’hivern.
  3. És sostenible: Les fruites i verdures de temporada es poden cultivar fàcilment tant localment com a gran escala. La manca d’entorns de producció induïts artificialment, menys transport i menors requisits de refrigeració fan que el consum de fruites i verdures de temporada sigui més sostenible.
  4. És super fresc: Les fruites i verdures de temporada estan disponibles després d’haver estat collides recentment, cosa que pot ajudar a mantenir el seu valor nutricional i frescor.
  5. Té un gust exquisit: Una pizza acabada de sortir del forn serà deu vegades millor en comparació amb una pizza vella. Les fruites i verdures de temporada solen ser fresques i madures, cosa que augmenta el seu gust de manera significativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *