Com establir direccions de desplaçament separades per a un ratolí i un trackpad al vostre Mac

Necessites invertir la direcció de desplaçament del ratolí sense afectar el trackpad del Mac? Aquesta aplicació gratuïta de tercers us pot ajudar.

Els MacBook són màquines versàtils, i la seva naturalesa portàtil fa que molts de nosaltres canviem entre el treball d’escriptori i la volta durant tot el dia. Quan es mou a una superfície sòlida, connectar un ratolí al dispositiu pot ser una manera senzilla d’augmentar la productivitat.

Tanmateix, la direcció natural de desplaçament del trackpad a macOS no se sent tan natural quan s’utilitza la roda de desplaçament d’un ratolí de tercers. Tot i que Apple no separa la configuració d’aquests dos dispositius d’entrada habituals, una solució de programari de tercers pot ajudar. Fem una ullada a com Scroll Reverser us ofereix més control sobre les preferències del vostre ratolí i trackpad.

Scroll Reverser és una aplicació gratuïta creada per Pilotmoon Software. Podeu descarregar l’aplicació des del lloc web del desenvolupador i instal·lar-la seguint aquests passos:

  1. Descarrega l’aplicació des de Programari Pilotmooon.
  2. Obriu el fitxer ZIP a la vostra carpeta de descàrregues i l’aplicació Scroll Reverse apareixerà en aquesta ubicació.
  3. Mou l’aplicació descomprimida al teu Aplicacions carpeta.
  4. Llançament Desplaçament inversor.

Un cop inicieu el programari, apareixerà una icona de desplaçament invers a la barra de menús. A partir d’aquí, podeu configurar l’aplicació segons les vostres necessitats.

Quan configureu Scroll Reverser, hi ha diversos paràmetres importants que requereixen la vostra atenció. Primer, hauríeu d’habilitar l’aplicació fent clic a icona del menú, Seguit per Activa l’invertidor de desplaçament. La configuració predeterminada hauria de produir l’efecte desitjat, però podeu tornar a configurar l’aplicació fent clic a icona del menú i navegant cap a Preferències > Desplaçament.

A continuació, voldreu configurar l’aplicació perquè s’obri en iniciar sessió. Per fer-ho, feu clic a icona del menú, anar a Preferències > App, i marca la Comenceu a la casella d’inici de sessió. Scroll Reverser s’iniciarà quan arrenqueu, proporcionant una separació automàtica de desplaçament per al ratolí i el trackpad.

Si voleu més control sobre el vostre sistema, podeu fer-ho afegeix, elimina i retarda els elements d’inici del teu Mac.

macOS té moltes peculiaritats com aquesta

Tot i que macOS és un sistema operatiu funcional i intuïtiu, no és perfecte i les peculiaritats menors es tornen bastant molestes quan les tractes cada dia. Afortunadament, on Apple es queda curt, altres desenvolupadors sovint intervenen amb solucions.

Scroll Reverser de Pilotmoon és una aplicació senzilla però eficaç per separar les direccions de desplaçament del ratolí i el trackpad. Amb les eines adequades, podeu racionalitzar la vostra experiència amb macOS, millorar el vostre flux de treball i augmentar la productivitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *