6 raons per les quals tots els usuaris de Mac haurien d’aconseguir un iPhone

Estàs utilitzant el teu MacBook sense iPhone? T’estàs perdent. Aquí hi ha set raons per les quals un iPhone és el millor dispositiu per utilitzar-lo amb un Mac.

En aquest punt, els arguments Android versus iOS i Windows versus Mac són antics i irrellevants. Cap sistema operatiu és objectivament superior a un altre, i és sobretot una qüestió d’elecció personal. Dit això, encara té sentit comprar un ecosistema.

Apple, Google i Microsoft ara intenten casar-se amb ordinadors i telèfons intel·ligents per oferir una experiència perfecta als usuaris.

Si esteu en un Mac, hauríeu d’agafar el propi iPhone d’Apple en lloc d’un Android o Windows Phone. Per què? Bé, la combinació iPhone-Mac té molts avantatges.

1. Continuïtat i traspàs

Els dispositius Apple inclouen Continuity i Handoff, i aquestes dues funcions ajuden els iPhone i els Mac a comunicar-se millor entre ells. Sincronen el vostre telèfon intel·ligent i el vostre ordinador perquè pugueu començar a treballar en un i després canviar a l’altre sense problemes.

Un bon exemple d’això és en forma de missatges. Quan pugueu començar a escriure un missatge al vostre iPhone i us adoneu que serà una conversa llarga, només heu d’obrir-lo al vostre MacBook i podreu continuar escrivint al vostre teclat de mida completa. De la mateixa manera, podeu respondre o ignorar trucades directament des de la pantalla del vostre Mac, sense tocar mai el telèfon. Funciona perfectament i només està disponible amb una combinació d’iPhone i Mac.

Continuity, de la mateixa manera, sincronitza diverses aplicacions diferents, la majoria de les quals vénen precarregades als vostres dispositius Apple. Admet els vostres contactes, calendaris, comptes de correu electrònic, mapes, pestanyes del navegador i el conjunt d’aplicacions d’oficina iWork (Pàgines, Keynote i Numbers). Només heu d’iniciar la sessió al mateix compte d’iCloud als dos dispositius.

També podeu signar els vostres documents o fer esbossos al vostre Mac amb el vostre iPhone amb l’ajuda de Continuity Markup. Simplement dibuixeu o anoteu un document al vostre iPhone i inseriu-lo directament al document real del vostre Mac. Això estalvia la molèstia d’utilitzar el trackpad per dibuixar o signar un document, per exemple.

Continuity i Handoff es combinen per oferir una experiència fantàstica, especialment per reduir la freqüència amb què necessiteu agafar el telèfon mentre feu servir el vostre Mac.

2. FaceTime i iMessage

Apple té dues aplicacions de comunicació pròpies: el servei de missatgeria instantània iMessage i el servei de videotrucades FaceTime. Un cop més, aquestes dues aplicacions només estan disponibles per a Mac i iPhone.

iOS 15 permet als usuaris d’Android i Windows unir-se a trucades de FaceTime mitjançant enllaços compartibles, però això només es pot fer sempre que un usuari d’Apple iniciï una trucada mitjançant un dispositiu Apple i comparteixi l’enllaç que es pot unir. Per tant, té més sentit comprar un iPhone si teniu previst utilitzar FaceTime molt.

Hi ha molts beneficis en això. Tu pots inicieu un xat de vídeo al vostre Mac quan el teu iPhone s’està quedant sense bateria. Podeu continuar la mateixa conversa a iMessage amb diferents dispositius.

Per descomptat, Windows i Android tenen aplicacions alternatives, com Skype i WhatsApp, però si els vostres amics utilitzen iMessage i FaceTime, també ho haureu de fer servir!

3. AirDrop

Una de les millors parts d’utilitzar un iPhone amb un Mac és AirDrop. És la manera més senzilla i sense problemes compartiu fitxers entre el vostre Mac i el vostre iPhone. Només cal que obriu AirDrop al Finder del Mac, inicieu AirDrop des del Centre de control del vostre iPhone i arrossegueu i deixeu anar o compartiu els fitxers adequats.

No es requereixen cables desordenats, no cal iTunes, només funciona. D’altra banda, introduïu Windows o Android a la barreja, i necessitareu cables i controladors especials, o programari per fer possibles les transferències.

4. AirPlay

iOS 15 i macOS Monterey us permeten reflectir la pantalla de l’iPhone al vostre Mac. Això pot ser útil en molts casos: podeu optar per veure un vídeo de la vostra galeria a la pantalla més gran del vostre Mac per gaudir d’una millor experiència, o optar per reflectir la pantalla per gravar un tutorial. També podeu triar reproduir l’àudio del telèfon a través dels altaveus del vostre Mac, si voleu.

Tot això es fa sense fil, de manera que no cal cap cable ni adaptador. La duplicació també és bastant ràpida i pot ser molt eficaç si s’utilitza correctament.

5. Aplicacions de l’ecosistema d’Apple

Diversos desenvolupadors juren pels seus dispositius Apple i creen aplicacions exclusivament per a aquests. De fet, algunes de les nostres aplicacions preferides a totes les plataformes són exclusives dels gadgets d’Apple.

Per exemple, prendre Tweetbot, probablement el millor client de Twitter en mòbils o ordinadors de sobretaula. Està disponible exclusivament a macOS i iOS, i fins i tot es sincronitza amb els dos. Aquest també és el cas de Fantàstic, un calendari car i que val la pena; Primer dia, l’aplicació de diaris diaris; i Reeder, un dels millors lectors d’RSS.

Totes aquestes aplicacions són tan bones com tenen, i fins i tot arribaríem a dir que no tenen competidors que valguin la pena a Android o Windows.

6. iCloud

Un altre avantatge de tenir un iPhone amb el vostre Mac és iCloud. iCloud us permet sincronitzar-ho tot amb el núvol, la qual cosa permet accedir-hi de manera ràpida i senzilla des de qualsevol altre dispositiu. Per als usuaris de Mac i iPhone, això significa que podeu accedir ràpidament als fitxers del vostre Mac mitjançant l’aplicació Fitxers del vostre iPhone si teniu iCloud Drive habilitat. De la mateixa manera, si teniu iCloud Photos habilitat, totes les fotos que feu al vostre iPhone es pengen automàticament al núvol i es sincronitzen amb el vostre Mac.

iCloud us permet integrar fàcilment les vostres dades a tots els vostres dispositius. També pots triar sincronitzar el teu calendari, contactes, notes i més amb iCloud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *