Smoothie de cantaloupe

Barregeu un got gran d’aquest refrescant batut de cantaloupe per refrescar-vos ràpidament. Els trossos madurs de meló sucós són la base lleugera i dolça perfecta per a la beguda freda.

Quan necessiteu una beguda refrescant, proveu aquest batut de cantaloupe inspirat a l’estiu. Són només cinc ingredients i es poden muntar en menys de 10 minuts! Espess i cremós, cada glop satisfactori és un refresc ràpid durant la calor sofocant de l’estiu. Barrejo un lot per a aquelles tardes càlides quan necessiteu un berenar lleuger.

Normalment, quan un meló fragant i madur està llest per tallar-lo a rodanxes, tot el que necessito per a un dolç i nutritiu és els trossos grans per menjar. Tanmateix, m’he aventurat i l’he incorporat a la meva rutina de batuts.

Si no has provat d’afegir melons a les begudes, t’ho has perdut. La fruita és naturalment dolça, amb notes de mel. Per afegir dimensió al batut, afegeixo una mica de iogurt grec natural i plàtans per obtenir una cremositat.

Com fer un batut de cantalup

Congela el meló: Si afegiu fruita congelada al batut, es farà una beguda cremosa. Vaig tallar el meló en trossos d’aproximadament 1 polzada, vaig col·locar la fruita en una bossa de plàstic que es pot tancar en una sola capa i després la vaig congelar durant la nit. Quan es barreja, la fruita crea una consistència espessa sense diluir el sabor del meló.

Si només teniu fruita fresca a mà, aquesta recepta encara funcionarà! Només cal augmentar el gel a 1 1/2 tassa.

Ordre de les operacions: Afegiu primer els ingredients sòlids, com el gel. Això assegura que les fulles les descompondran immediatament en petits cristalls de gel. A continuació, afegiu els trossos de meló, plàtan, iogurt i suc de pinya. El líquid ajuda a processar els ingredients fins a obtenir una consistència suau.

Consells per fer aquest batut amb antelació

Fer batuts és ràpid i fàcil, però de vegades és bo tenir els ingredients junts i preparats. Tenim una guia completa sobre Com fer els vostres propis paquets de batuts si voleu aprofundir, o podeu seguir alguns dels consells següents:

  • Talleu el meló i el plàtan a trossos d’1 polzada.
  • Afegiu la fruita mesurada prèviament a una bossa amb cremallera i guardeu-la al congelador fins que estigui llest per utilitzar-la. Podeu preparar diverses bosses de batuts i tenir-les a punt, fins a 30 dies d’antelació.
  • Fins i tot podeu afegir el gel a les bosses porcions!
  • Si utilitzeu aquest mètode de preparació anticipada, us recomano reduir el gel a la meitat i afegir més suc segons calgui en barrejar.

Variacions de batut de cantaloupe

El batut de cinc ingredients és una gran base de partida per a la beguda. Tanmateix, per què no ser una mica creatiu per canviar cada lot per varietat. Proveu aquests deliciosos complements:

  • Per afegir alguns sabors frescos del jardí al batut, tireu-hi unes quantes fulles de menta o d’alfàbrega.
  • Substituïu el suc de pinya pel te verd refrigerat si necessiteu un augment de cafeïna.
  • Ajusteu la dolçor del batut afegint-hi una mica de mel, xarop d’atzavara o xarop d’auró.
  • Es poden utilitzar altres sucs per a un gust tropical com ara guaiaba, fruita de la passió, mango o suc de taronja.
  • Feu servir crema de coco o iogurt de coco en lloc del iogurt grec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *